Beoordelingen van Wabi Sabi Groningen

Recente recensies

5.0
Diana
gisteren

Wederom heerlijke sushi gegeten. En de bezorger is ook vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annamariekramer@hotmail.com
22 januari 2022

Was eerste keer was erg goed . Mooi op tijd en alles lekker en netjes verzorgt

Karen
22 januari 2022

ZOOOOOO ONWIJS LEKKER ❤️😭

Karin
17 januari 2022

Wederom heerlijke sushi! Heel erg vers!

Marije
16 januari 2022

Top sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolinde
16 januari 2022

Heerlijke sushi!

Alice ter Bruggen
15 januari 2022

De beste sushi van de stad. Lekker vers. Vriendelijk personeel!

Robyn Knevel
9 januari 2022
J
8 januari 2022

Heerlijk!

Mandy
8 januari 2022
Danielle
7 januari 2022

Erg lekkere sushi, maar dat we bijna 2,5 uur op onze bestelling moesten wachten vind ik echt veeeel te lang. Ik belde nog op te vragen hoe lang het zou duren, toen werd mij verteld dat om 18.45 de sushi zou worden bezorgd. Dat was al bijna 1,5 uur nadat ik had besteld. Ik bestel altijd sushi bij jullie maar dit ben ik niet gewend. Jammer!

J
4 januari 2022

Lekkerste sushi van stad

René Bouma
3 januari 2022

Complimenten. Zal wél ( voor dit adres) nog een keer iets beter een instructie proberen uit te leggen. Maar dat is aan mezelf ;) Groet, René

Esmée Schrik
3 januari 2022

Er was een gerecht van de bestelling vergeten. Hier achteraan gebeld en deze werd meteen alsnog geleverd door een bezorger. Vriendelijke, nette service en snelle oplossing!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annefleur
2 januari 2021
Else Steenhuis
28 december 2021

Vaste klant! Voor mij de beste sushi!

Wessel
28 december 2021

Super lekkere sushi, alles vers en heerlijke smaak! Volgende keer bestellen we zeker weer bij jullie!

RJ
28 december 2021
Annemarie
28 december 2021

Voor het eerst hier sushi gehaald omdat ons vaste adres niet open was. Prima ervaring. Bestelling stond klaar op het afgesproken tijdstip en de sushi was goed; we hebben lekker gegeten.

Marcello
28 december 2021

Weer erg lekker zoals we gewend zijn .

Knobbe
27 december 2021
Serena
26 december 2021
Geertje
25 december 2021

Compleet en op tijd. Smaakte erg goed.

Marnix
25 december 2021

Heerlijke sushi en hele nette afhandeling van de bestelling.

Roellina
25 december 2021
Liset
24 december 2021
Thijs
24 december 2021

Het was weer zoals altijd, heerlijk!

Febe
23 december 2021

Heerlijk!!! Alles is perfect en bestel altijd bij jullie want de kwaliteit is super!

Cynthia
22 december 2021

Eten was lekker maar helaas twee uur moeten wachten op de bestelling.

Corrien
20 december 2021
Evelyn Wiglema
20 december 2021
N
19 december 2021
Daffa
18 december 2021

Echt super lekker en mooi op tijd bezorgd. Vooral een shoutout naar Nam die de soesi wél verdacht lekker heeft gemakaakt. Ook albion de Serviër verdient onze grootste dank.

Ligma
16 december 2021

Lekker!

Karin
14 december 2021

Geweldige verse sushi! Snelle en goede bezorging!

Rutger B
13 december 2021

Top, als altijd.

Van Wakeren
10 december 2021

Heerlijk gegeten. Super snel bezorgd!

Joke
9 december 2021
Ted
8 december 2021

Heerlijk zoals altijd, duurde echter bijna 1,5u tot dat de sushi kwam. Zeker een aanrader als je de tijd hebt om te wachten

Wilma van der Ploeg
8 december 2021

Wabi Sabi is een echte aanrader! Helder website, goede bezorging en over heerlijke verse sushi's. De Itadakimasu box met 60 stuks is zeer gevarieerd en ziet er mooi uit. We hadden een dubbele portie sashimi als extra erbij besteld en zelf een vooraf en toetje gemaakt. Dan heb je een feestelijk diner en meer dan genoeg voor 5 personen. Bij deze bestelling krijg je ook een aantal gratis sushi's (6 of 8?). Geen idee of die er bij zaten; we hebben ze niet geteld :).

Westra
6 december 2021

Vers en heel lekker, ook nog gratis stuks erbij. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

SUSHIIMISIT
4 december 2021

Lekkaaaa

Judit
3 december 2021

Wederom heerlijke Sushi en betaalbaar! Precies op tijd.

Kiara
3 december 2021

Kreeg geen sojasaus, wasabi en stokjes erbij

Thomans
2 december 2021

Beste sushidelivery van Groningen

knobbe
30 november 2021
N.
29 november 2021
Willem Kaauw
28 november 2021

Heerlijke sushi, wij bestellen wekelijks daar. Aanrader!

Deni
27 november 2021

Heerlijke sushi! Erg leuke actie dat je ook nog gratis extra sushi bij de bestelling krijgt!

A.
27 november 2021

Lekkere sushi, jammer dat het geplet wordt tijdens het bezorgen. Maar kwaliteit is altijd goed, bezorging altijd op tijd. Complimenten

Marjolien
26 november 2021

Altijd super!!!!

Hoogbruin
24 november 2021

Wat wij besteld hadden zat allemaal door elkaar en we misten het gratis item.

Puck
24 november 2021
Kim
21 november 2021

Helaas geen extra inspanning voor iemand die zwanger is en aangeeft of een deel rauwe vis vervangen kan worden voor iets anders. Bestelling geplaatst en werd teruggebeld. Bestelling geannuleerd, geld moet nog teruggestort worden (3 dagen geleden) Dan maar naar de concurrentie, Imono of sushi watami die geven hier wel gehoor aan. Erg zonde dat dit stukje service er niet in zit, normaal trouwe klant, maar kan geen box bestellen en ben 2/3x zoveel kwijt om alles los te bestellen. Dat doet geen enkele Nederlander, dat kun je weten. Daarbij is rauwe vis volgens mij nog altijd duurder dan een stukje avocado, kip of omelet. Jullie verlies, deze trouwe klant komt ook na 9 maanden zwangerschap niet meer terug. Sushi is verder niks om op aan te merken.

Reactie van Wabi Sabi

Hi Kim! Het is mogelijk om bij ons één aanpassing per box te doen, echter ging dit om een gewenste aanpassing van een box wat bestaat uit 60 stuks en teveel aanpassingen betreft. De bestelling is vervolgens op uw verzoek geannuleerd en het geld zal binnen 3-5 werkdagen worden teruggestord zoals onze collega telefonisch heeft aangegeven. Het feit dat rauwe vis duurder zou zijn als avocado, kip of omelet neemt niet weg dat wij extra inspanningen moeten verrichten om de box aan te passen (aangezien wij alle bestellingen vers rollen en niets voorrollen) en wij met een reden één aanpassing per box kunnen doen. Wij wensen u in ieder geval nog een fijne zwangerschap toe en bedanken u voor de tijd dat u vaste klant bij ons was!

Teubenq
21 november 2021

Erg lekkere sushi. We bestellen hier regelmatig. Er werd een tijdje niet in ons postcode gebied bezorgd. Nu wel weer. Erg fijn.

Marc Kramer
20 november 2021

Al voor de vierde keer Sushi gehaald bij Wabi Sabi. Heerlijk!

G. Grootjans
18 november 2021
Alex
17 november 2021

Snelle bezorging en uitstekende kwaliteit. Voor herhaling vatbaar.

J.
14 november 2021
Alina
14 november 2021

Het eten is altijd heerlijk, maar... om 18.20 uur besteld (wilde zsm eten), kreeg bericht dat er pas om 19.40 uur bezorgd zou worden. Om 19.41 uur een enthousiaste mail: uw bestelling is onderweg! Uiteindelijk pas om 20.05 (!) uur ons eten gekregen, dus in totaal 1 uur en 45 minuten moeten wachten. Dat is echt véél te lang! Vorige keer ook al heel lang moeten wachten, dus ondanks dat ik het eten erg lekker vind twijfel ik of ik nog wel bij Wabisabi moet bestellen. Misschien toch maar bij de concurrent volgende keer.. Hebben jullie te weinig mensen in de keuken of in de bezorging of allebei?

Reactie van Wabi Sabi

Hi Alina! Goed om te horen dat ons eten jullie goed bevalt, dank hiervoor! Helaas klopt het dat wij gisteren I.v.m. ziekte een bezorger te kort kwamen. In combinatie met de horeca lockdown hadden wij het extra druk dit weekend met als gevolg dat de bezorging langer duurde als normaal gesproken. Ons excuus hiervoor! Wij hopen dat u ons nog een kans willen geven.

Marlies
10 november 2021

Hele snelle bezorging en alles heerlijk vers en verzorgd. Bestel hier vanaf nu altijd mijn sushi, wil geen andere meer!

Karin
10 november 2021

Heerlijke verse sushi! De wabi sabi special is echt geweldig!

Eveline
9 november 2021
Pem
7 november 2021

Heerlijke sushi! Aardige bezorger maar duurde veel te lang. Bijna anderhalf uur gewacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
7 november 2021

Lekker vers, en erg lekker!

Grootjans
6 november 2021

Het was zoals gebruikelijk prima

Rosa
5 november 2021
Eduard Zijlstra
4 november 2021

Heerlijk vers gegeten en verfijnde smaken.

Monique
4 november 2021

De avocado in de pokebowl was niet te eten, was heel hard. Verder was het heel lekker. Bezorging was half uur later dan gevraagd.

Anna
4 november 2021

Beste sushi in town. Echt geen woord aan gelogen.

Stella
3 november 2021

Absolutely delicious

Thomas
31 oktober 2021

Goed eten. Was wat laat maar netjes gebeld en opgelost. Respect voor de bezorger met het slechte weer. Terechte fooi voor die man!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

wiena
30 oktober 2021
Vink
28 oktober 2021

Erg lekker en vers. Helaas was men het zeewier vergeten in te pakken. Kan gebeuren maar controleer even je bestelling. Makkelijk via de app te bestellen.

Simone
28 oktober 2021

Bestel hier al jaren, de combinaties zijn altijd heerlijk. Ik ben wel benieuwd of er ooit eens nieuwe, interessante smaken (zonder mayo) bij gaan komen. Vooral de pittige sushi's bevallen goed, precies genoeg kick.

Janneke
27 oktober 2021

Super!

Marc Kramer
20 oktober 2021

Heerlijke sushi, net als de vorige keer!

Smidt
17 oktober 2021

Altijd heerlijk bij Wabi Sabi. Maar ehhhh… doen jullie volgende keer een beetje voorzichtig met de bezorging? Ik moest de helft van mijn bowl uit de plastic tas schrapen… de bak was open gegaan en lag er half leeg op z’n kant in. 😬

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simone
17 oktober 2021

Super lekkere sushi en precies op de gewenste tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M...
17 oktober 2021

Was weer heerlijk!

Amsha
16 oktober 2021

Heerlijke sushi wabi sabi box. Echt een aanrader! Grote porties, zeker voor 4 personen. Onze nieuwe favoriet.

Marleen
15 oktober 2021

Wij zijn vaste klant bij Wabi Sabi omdat ze hele lekkere sushi hebben met een goede prijskwaliteit verhouding!

Koos
11 oktober 2021

Lekkere verse sushi en betaalbaar. Goed op tijd. Ik mis alleen het online fooi kunnen geven.

Jessica
9 oktober 2021

Was heerlijk maar de edamame waren net iets te kort gekookt.

Zeno
4 oktober 2021

Het eten kwam ruim op tijd en was erg smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
3 oktober 2021

Al meer dan 10x besteld en altijd dik in orde. Heerlijke sushi, snelle bezorging, nette prijzen en de bestelling is altijd compleet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

alison
1 oktober 2021

Rice was squished too hard on sushi. It made the texture tough. The sushi was not as good as usual, but delivery was prompt as always!

Kevin
29 september 2021
Ana
29 september 2021
Steven
27 september 2021

Jammer dat er niet meer in Beijum wordt bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martine
25 september 2021

Wabi Sabi box was heerlijk!

Max
19 september 2021
Koos
19 september 2021

Lekkere verse en betaalbare sushi. Snelle bezorging. Er mist alleen nog een sushi met zalm en roomkaas, misschien goed om die nog toe te voegen? En minder plastic door bijv. papieren zakjes te gebruiken ipv plastic?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bosma
19 september 2021

Altijd heerlijk, netjes op tijd klaar voor afhalen, sushi is super vers.

Esther
19 september 2021

Lekkere sishi, keirig op tijd bezorgd. Aanrader!

Suzanna
17 september 2021

Heerlijke sushi, goed rekening gehouden met allergie.

Francis
12 september 2021

De beste in Groningen!

Chaja
5 september 2021

Heerlijke verse sushi van goede kwaliteit. Wederom op tijd bezorgd. Beste sushi qua prijs/ kwaliteit van de stad!

Marius
31 augustus 2021

Was weer top

Anoniem
30 augustus 2021
J.C.K.Schenkel
30 augustus 2021

Keurig bezorgd, vriendelijke bezorger, prima en lekker eten, conform aan de bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ana
28 augustus 2021
Desiree
23 augustus 2021
Ruth van Uhm
21 augustus 2021
Koos
19 augustus 2021

De sushi was wederom heerlijk en vers. Waar voor je geld!

René
18 augustus 2021
Nikki
15 augustus 2021
Michael
15 augustus 2021

Wederom weer helemaal geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
14 augustus 2021

Prima sushi in royale porties.

Charlaine
11 augustus 2021

Altijd super vers! Echt de beste sushi van de stad

Anne Ruth
10 augustus 2021

Snelle bezorging, superlekkere sushi en verse ingrediënten tegen een prima prijs. Als ik sushi bestel is het altijd Wabi Sabi!

Rosalie
9 augustus 2021

Alles was top! De loempia’s waren wat minder waren keihard maar voor de rest super

Loes
9 augustus 2021

Ik miste wel de saus en gebakken uitjes die er anders over zitten... maakt het juist zo lekker... Verder lekker vers weer...

Gekkie
9 augustus 2021
cristina
8 augustus 2021
Nieske
7 augustus 2021

Super lekker..krijgt van mij het hoogst aantal sterren.Zeker een aanrader.De lekkerste die ik tot nu toe heb gehad!

Chaja
6 augustus 2021

Lekkere verse en orginele sushi. Snel bezorgd en betaalbaar. Wij gaan hier vaker bestellen!!

Diana
3 augustus 2021

Snelle bezorging. Sushi waren zoals altijd heerlijk.

Koos
31 juli 2021

Heerlijke verse sushi, snel bezorgd. Goede prijs kwaliteit verhouding! Wij bestellen snel weer.

Steven
31 juli 2021

De kwaliteit van het bestelde was weer geweldig, met heel veel smaak ervan genoten. Alleen was de aflevering eigenlijk te vroeg. gelukkig was er per ongeluk iemand thuis maar dit was niet de eerste keer. Graag attentie ervoor

Jvc
30 juli 2021
Julia
28 juli 2021

HEEL lekker

Lis
21 juli 2021
wknobbe
20 juli 2021

dit keer heb ik (Maki Spice Sake bij besteld staat bij (licht pikant) maar voor mij helaas te pittig . heb het niet op gegeten helaas dus die hoef ik niet weer verder was het wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herma Verkaik
17 juli 2021

Wat een prachtige kwaliteit!! Heeel erg lekker, erg netjes.

Iris
16 juli 2021
Annemijn
16 juli 2021

Heerlijk!!!!

wknobbe
15 juli 2021
Stein
11 juli 2021

Eerste keer besteld, heel erg goed bevallen. Super vriendelijke mensen die even mee denken als je niet gedacht had aan 5 cent extra voor het tasje. Heerlijke sushi! Aanrader 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

🐱
11 juli 2021
Brandon
11 juli 2021

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

wknobbe
11 juli 2021
Coos
11 juli 2021

Heerlijk gegeten. Goed verpakt en mooi gepresenteerd. Alles goed op smaak. Zeker een aanrader

Britt
11 juli 2021

Snelle bezorging, heerlijke sushi. Elke keer weer ontzettend lekker.

Jeroen
10 juli 2021

Best in town

Bultena
7 juli 2021

Sushi was weer heerlijk. Helaas zaten er een aantal tussen waarbij de avocado nog niet helemaal rijp was, hopelijk de volgende keer niet weer.

Charlaine
4 juli 2021
Inge
29 juni 2021

Heerlijk gegeten! Jammer dat de gefrituurde sushi op was, maar watvwe nu besteld hadden was ook super!

Morris Graver
28 juni 2021

Perfect!

NvM
26 juni 2021

Vers, lekker en snel bezorgd!

Joo
26 juni 2021

Super lekker! Top producten

Anoniem
23 juni 2021
Anoniem
23 juni 2021
Linde
19 juni 2021

Altijd goed

Carine
15 juni 2021

Top!

Luna
14 juni 2021

Was heerlijk

wknobbe
14 juni 2021
Gijs
14 juni 2021

Was weer heerlijk! Echter soja, gember en wasabi vergeten….

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anon
13 juni 2021

No other place tops the freshness of Wabi-Sabi sushi :)

Britt
11 juni 2021
Mary
9 juni 2021

Heerlijk gegeten. Verse heerlijke sushi en hele goede wasabi. Alles smaakte super. Ja voor ons de beste in Groningen en onze nieuwe favoriet. Bezorging was 15 min en dus ook helemaal top! Well done!

Bertine
5 juni 2021

Heerlijk en keurig op tijd. Het kwam alleen niet netjes aan (alle mayo en toppings platgewalst en door het hele deksel). Das jammer want het ook wil ook wat.

Margarita
4 juni 2021

Ik have ordered sashimi and it was absolutely horrible. I called to complain about it and the answer I got was ‘better luck next time’. I have been a costumer for years, but the quality was been declining overtime. What a shame. It was really good sushi and service.

Emma
4 juni 2021

Lekkere sushi! We komen terug.

wknobbe
3 juni 2021

jammer genoeg was de dekseltje van de bak van poke bowl iets open dus er was een klein beetje eruit gevallen niet veel hoor

Gijs
3 juni 2021
Lies
1 juni 2021

Heerlijke sushi, bezorging exact op tijd

Denny
30 mei 2021

Vriendelijk personeel, op tijd klaar en goede sushi. Tot de volgende keer

M. Sanwikrama
29 mei 2021

Zoals gewoonlijk weer heerlijk! Kwam op de verwachte tijd en was netjes verpakt. Altijd positief over Wabi-Sabi 💛

Joke
26 mei 2021
wknobbe
25 mei 2021
Alex
24 mei 2021

Wederom heerlijk! Vanaf nu ons vaste adres voor suhsi! Werd keurig gebeld dat de bestelling een kwartiertje later kwam vanwege drukte. Top!

Lotte Janssen
21 mei 2021

Supersnel en megalekker!

Sonja de jonge
21 mei 2021

Heerlijke sushi !

Els
20 mei 2021
Marleen
19 mei 2021

Het was weer erg lekker, zoals altijd. De sushi werd al na een half uur bezorgd, super snel!

Hi
19 mei 2021

Great and fresh sushi! Delivery was fast as well.

Joyce
17 mei 2021

Heerlijke, zachte smaakvolle sushi.

Bultena
17 mei 2021

Heerlijk gegeten. Sushi smaakt vers, volgende keer komen wij hier weer onze sushi ophalen.

Peter
15 mei 2021

Het eten was goed. Niet heel bijzonder. Jammer dat het warme eten in dezelfde doos kwam als de koude sushi.

Jantine
13 mei 2021

Altijd top!

Bosma
11 mei 2021

Het was weer genieten, precies op tijd klaar. Lekker vers!

Ingeborg
11 mei 2021

Erg smakelijk en keurig op tijd

Sandra
10 mei 2021

Weer heerlijk gegeten, bedankt

Alex
10 mei 2021

Heerlijke sushi! De rijst was top, geen droge harde korrel maar vol en smakelijk. Wij hebben genoten. Dit was tot nu toe de beste sushi ervaring die wij hebben gehad in de stad Groningen. Bezorging precies op tijd. Wij zijn tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.
9 mei 2021
Tim
8 mei 2021

Erg lekker en omdat er vorige keer iets mis was gegaan gaven ze deze keer gratis extra sushi na telefonisch contact. Netjes opgelost en vriendelijk behandeld!

Brenda
7 mei 2021

Heeeeeeeerlijk!!!! Mijn 2e keer dat ik hier sushi vandaan haal en zal hier zeker vaker mijn sushi gaan halen, ondanks dat ik niet eens in de stad woon. Moet er een half uur voor reizen maar zeker de moeite waard.

Eeffzz
6 mei 2021
Gert
5 mei 2021

Goeie service via de telefoon, snelle bezorging, en lekker sushi gegeten.

martijn
5 mei 2021

Goede sushi, bezorgtijd soms wat lang maar is begrijpelijk als t op bestelling gemaakt wordt. Wachttijd is voor mij de moeite waard, even rekening mee houden als je besteld. Handrolls rijkelijk gevuld - dat is super. Unagi ook erg lekker. Suggestie: Gehakte Sake met kewpi mayo+ evt bieslook handroll, spicy maguro handroll.

Eveline
5 mei 2021

Erg goed!

Luk
3 mei 2021

Heerlijk gesmaakt, de sushi's waren top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
2 mei 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maud
2 mei 2021

Was weer heerlijk en op de afgesproken tijd bezorgd.

Habo
1 mei 2021

Heerlijk en vers!

Laura
1 mei 2021
Joan
29 april 2021

Top als altijd! Heerlijke sushi!

Ellen
28 april 2021

Mijn favoriete afhaal adres voor sushi. Ik reis er graag een half uurtje heen- en terug voor. Altijd super vers en lekker. Altijd aardig personeel. Ook deze keer was het weer heerlijk!!

wknobbe
28 april 2021

alleen de kiploempia,s waren niet warm meer

Marc Kramer
27 april 2021

Heerlijke sushi !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
26 april 2021
Rocío
21 april 2021

Always nice sushi and very friendly service. They pay a lot of attention to detail. Highly recommended!

Marianne
21 april 2021

Heerlijke verse sushi, goede kwaliteit en veel keus!

Piet veerman
21 april 2021

Het was niet zoals ik normaal van ze gewend ben. Het was deze keer net of het niet helemaal vers was. Net of het van gisteren was. En de rijst was niet van alle stukjes gaar sommige korrels waren nog steeds vrij hard. Hopen dat het volgende keer wel weer goed is.

Anoniem
20 april 2021
Wessel
19 april 2021

Heel goed!

Kyra van der Meer
16 april 2021

Zoals altijd perfect!!

Wijtze
14 april 2021

Heerlijk sushi en royale porties.

Lekker
12 april 2021

Everything was great as always!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzannetidey
11 april 2021

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rianne
11 april 2021

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

knobbe
11 april 2021
Linda
11 april 2021

Snelle levering op de zaterdag! Hele lekkere sushi! We bestellen zeker weer

Daniëlle
10 april 2021

Lekkerste sushi van Groningen.

Max
8 april 2021
Gill
5 april 2021

Altijd vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MT
5 april 2021

Smaak was top en bezorging was op tijd! Altijd goede kwaliteit bij Wabi Sabi.

imming
5 april 2021

De rijst smaakte deze keer waterig niet zo lekker als voorgaande keren

Habo
4 april 2021

Superlekker en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mandy
4 april 2021
Celesta
4 april 2021
Paula
1 april 2021
Jacob
1 april 2021

Top

karo
31 maart 2021

the sushi was hella delicious and it came really fast! i will for sure order again!!!

Suwarni
31 maart 2021

Heerlijke verse sushi en de bezorging was mooi op tijd.

Anita
31 maart 2021
Top!!
28 maart 2021

Prima service! Vriendelijk ontvangen, we waren iets te vroeg dus moesten nog even wachten, maar sushi was op afgesproken tijd klaar en was heerlijk vers. Bedankt, we bestellen zeker weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniel
27 maart 2021

Great sushi, as always

Mirjam
27 maart 2021

Sugoibox Amazing Awesome. Heerlijke sushi, echt genoten. Bezorging in hotel, ging prima. Aanrader!

Sab
26 maart 2021

Zoals altijd top kwaliteit. Voldoende vis en rijst balans. Fijne smaak. En goede service.

Dieneke
25 maart 2021

WEER geweldig lekker gegeten.

Evelien
24 maart 2021

Heerlijk, verse en lekkere sushi!

Anne Steenhuis
22 maart 2021

Het was lekker maar ik had een bestelling geplaatst en er bij gezet dat de bestelling er om 20:00 moest zijn. Dit gedaan omdat ik misschien dan pas thuis was. De bezorger kwam om 19:40. Dus mazzel dat ik thuis was....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natalia en Wessel
22 maart 2021

Als altijd, heerlijk en op tijd! :)

Marc Kramer
22 maart 2021

Heerlijke sushi !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
21 maart 2021

Lekker. Vers. Snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marius
20 maart 2021
Miranda
18 maart 2021

Super weer!

Sisu
17 maart 2021

Super lekker eten. Vriendelijke bezorging. Gewoon heel goed :)

Roos
15 maart 2021

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nilab
14 maart 2021

Sushi was great but the delivery took nearly two hours. Don’t order here if you want a quick dinner.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Max
14 maart 2021
Chantal
14 maart 2021

Heerlijk en originelere hapjes dan de meeste anderen

Anoniem
14 maart 2021

Erg vers! Bezorging duurde wel iets langer, maar het was het waard

Sam
13 maart 2021

Lekker!

Ellen
12 maart 2021

Zoals altijd weer overheerlijke sushi! We hadden dit keer de Kuidaore box 72 stuks. Ontzettend gevarieerd. Aanrader

Bente
10 maart 2021

Lekker

Marliz
9 maart 2021

Het is altijd weer heerlijk!

Isa
7 maart 2021

Ietwat lange bezorging, maar eten smaakte er niet minder om. Ontzettend lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olivier
7 maart 2021

Altijd goed! De beste sushi voor thuisbezorgen in Groningen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Romy
7 maart 2021

Altijd heel lekker en vers! De verpakkingen en de bezorging is altijd goed verzorgd. Keep up the good work!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

wk
7 maart 2021
Petko
7 maart 2021

Lekker!

Farah Huliselan
6 maart 2021

Altijd goeie en verse sushi. Absolute aanrader!

Steven
6 maart 2021
Anon
4 maart 2021

Overall quality excellent, but in the pokébowl the ratio between the rice and the toppings is uneven. Like more rice than than the rest.

Anja
2 maart 2021

De kaas op de california cheese urumaki vonden we niet lekker. De rest was heerlijk. Bij de kaart zou beschrijving van de sushi behulpzaam zijn.

Mina
2 maart 2021

Amazing!!!!

Wessel en Natalia
1 maart 2021

Zoals altijd super goede kwaliteit en service. De bezorging is eerder aangekomen dan verwacht.

Mo
28 februari 2021

Pokebowl tuna was heerlijk, de bestelde portie edamameboontjes waren te hard. Een beetje rauw.

Annemiek
28 februari 2021

Snelle levering, lekkere sushi’s, veel variatie. verse producten. Niet goedkoop, maar dan heb je ook wat!

Anoniem
28 februari 2021
WJ
27 februari 2021
Esmee
27 februari 2021

Lekker zoals we gewend zijn 👍🏼👍🏼👍🏼

Linde Spiering
27 februari 2021

Altijd heerlijk!!!

wk
24 februari 2021
Laura
23 februari 2021

Het eten smaakte weer heerlijk en het was duidelijk wanneer het bezorgd zou worden. De sushi van Wabi Sabi is echt een aanrader!

Linda
23 februari 2021

Het was weer heerlijk! En snel bezorgd :) favoriete sushi adres ❤️

Anoniem
23 februari 2021
Jan
22 februari 2021

De sushi was weer lekker en vooral vers!

Rianne
22 februari 2021
Devi
21 februari 2021

Heerlijk gegeten voor een goede prijs!

Esthelle
21 februari 2021
Maud
20 februari 2021

Weer heeeeeeeeeeeeerlijk! De beste in Groningen. Bezorging prima!

Marjolien
19 februari 2021

Het was weer heeeeeerlijk!!!

LK
19 februari 2021
Diana Mulder
19 februari 2021

Echt super vers en heerlijk eten.... Niks veranderen... 👍🏽😊😋

Ms G
18 februari 2021
Anoniem
17 februari 2021

Het was lekker en vers. Soms wordt het wat slordig gesneden, nog een puntje van groei. En goede bezorging!

Arlenys Arias
16 februari 2021
wknobbe
15 februari 2021

ik vond de sushi iets los gerold sommige vielen al snel uit elkaar dat vind ik jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom
15 februari 2021

Donders goeie verse sushi voor een goeie prijs en mooi op tijd bezorgd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
15 februari 2021

Weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dhanya Boustanji
14 februari 2021

Geen cola gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
14 februari 2021
Iris
13 februari 2021

Bestellen altijd de wabi Sabi box! Echt te lekker

Jasper
11 februari 2021

Yep, alweer de lekerste / beste sushi die wij ooit ergens hebben afgehaald ( in Groningen) :)

Fransien
11 februari 2021

Aanrader!

Jos
9 februari 2021

TOP!!!! ze lezen ook de opmerkingen en voldoen hieraan zonder problemen. Heerlijke kwaliteit

Margarita
9 februari 2021

Beste sushi in Groningen!

Silke
9 februari 2021

Bestelling was er eerder dan verwacht, super vers en lekker!

SR
9 februari 2021

Heerlijke sushi, altijd vers!

Anoniem
9 februari 2021
Ellen
8 februari 2021

Vaste klant bij Wabi Sabi altijd overheerlijk en vers!

Marta
5 februari 2021
Anoniem
4 februari 2021
Karin
1 februari 2021

Beste sushi in Groningen! Supervers en warme hapjes komen ook echt goed warm aan.

Lise
1 februari 2021

Vriendelijk qua prijs en ook fijn dat je voor halve rolls (4 stuks) kunt kiezen ipv enkel voor hele (8 stuks), zodat je kunt variëren. Echter vond ik de smaken vaak wat flauw tov (duurdere) concurrenten. Als de zalm (sushi en sashimi) wat meer smaak had, was alles al een stuk lekkerder geweest. Daarom weet ik nog niet of we volgende keer weer hier bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D. Mulder
1 februari 2021

Echt lekker verse sushi....dit is de lekkerste ooit 👍🏽😁

Kristo
1 februari 2021

Delicious sushi as always!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jb
31 januari 2021

Lekkerste sushi uit stad

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jorinde
31 januari 2021

Bezorging was precies op tijd en de sushi was heerlijk!

Ineke Bruinsma
30 januari 2021

Vers en heerlijk

Alice
30 januari 2021

Was super lekker, en vers gemaakt. Aardige mensen bij Wabi, leuke geholpen. Beste sushi in de stad. Aanrader. Kom zeker weer terug af te halen.

wk
28 januari 2021