Beoordelingen van Wabi Sabi Groningen

Recente recensies

5.0
AT
gisteren

Heerlijke sushi ! Fijn dat je ook kunt aanvinken wat je er niet bij bezorgd wil zien (gember, sojasaus, chop sticks,wasabi) om evt verspilling tegen te gaan. Heel goed !

Sarah
gisteren

Ik had de Sashimi Sake 6 stuks sashimi zalm Niet ontvangen.

Wendy
gisteren

Het eten is altijd lekker en netjes op tijd

Luna
31 januari 2023

Very good sushi

Rieke
31 januari 2023

Hallo, gister hebben we sushi besteld voor vijf personen, en ik schep daarbij altijd op dat ik de beste sushitent van de stad ken. Eigenlijk altijd als ik bestel word ik weer in mijn stelling bevestigd, maar gisteren was het ineens heel anders dan ik gewend ben. De sushi's waren namelijk ijskoud toen ze bij ons aankwamen :( terwijl ik meestal juist blij ben dat bij Wabi Sabi de temperatuur op orde is. Ik heb gisteren dan ook niet zo lekker gegeten als ik anders wel doe. Ik hoop dat dit een eenmalige afwijking is! groeten, Rieke

J
29 januari 2023

Super lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
28 januari 2023
Monique
27 januari 2023

Onze eerste ervaring met Wabisabi, zeker niet de laatste keer. Heerlijk vers eten en de service is klasse.

Regina Reitsma
25 januari 2023

Vaste klant bij jullie, normaal gesproken altijd ook erg te tevreden. Erg lekkere sushi! Vanavond hebben we helaas wel ruim 2 uren moeten wachten op de bestelling terwijl een uur eerder de bezorger al onderweg was volgens het mailverkeer hierdoor waren de loempia's bij aankomst ook koud.

Remi
20 januari 2023

Altijd lekker

Marije
20 januari 2023

Zoals altijd de lekkerste van de stad.

Natalia
16 januari 2023

Als altijd, op tijd en heerlijke en goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linde
15 januari 2023
Linda
14 januari 2023

Fantastische sushi zoals altijd. Sowieso onze favoriet!

Olivier
13 januari 2023

Altijd goed!

Dorinda
12 januari 2023
Tam
10 januari 2023

Zoals altijd weer een feestje om te eten! Snel bezorgd en echt heerlijke sushi, wat ons betreft een van de beste in Groningen.

Bram
9 januari 2023
Marno Duursma
17 december 2022
Henk heddema
17 december 2022

Heerlijke sushibox. Vers gemaakt en op temperatuur. Snelle bezorging. Inmiddels vast klant geworden. Aanrader!

Martine
15 december 2022

Bestel wekelijks bij Wabi Sabi. Altijd super tevreden en de lekkerste sushi van de stad. Helaas was het gister echt onder de maat. Harde rijstkorrels die niet aan elkaar plakten, hele bruine avocado en alles was super koud. Leek en smaakte alsof het uit de koelkast kwam van een dag ervoor, maar ik ga er vanuit dat dat niet zo is. Gelukkig weet ik dat het normaal altijd goed is, maar toch jammer als je er 50€ voor betaalt, dan moet kwaliteit goed zijn vind ik en zeker ongare rijst niet voorkomen.

Tamara
13 december 2022

Op een zondag besteld, de bestelling was er snel en smaakte zoals altijd weer heerlijk !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jb
8 december 2022

Super lekker

Sarah
8 december 2022

Snelle bezorging en lekkere en verse sushi

Trix
6 december 2022

Lekker en fris

Marjolien
29 november 2022

Alles was weer SUPER!!!!

Mo
26 november 2022

Scooter had pech. Bezorging zou kwartier later zijn, werd iets meer dan een halfuur. De warme gerechten werden koud bezorgd.

Emiel
24 november 2022

Stelt nooit teleur, het is altijd het wachten waard

Minnis
24 november 2022

Heerlijke sushi en tempura garnalen! De smaak en de kwaliteit waren goed! Alleen de wachttijd van +1,5 uur viel tegen. Thuis nog een grote kom miso soep genomen voor aanvang van de bestelde maaltijd.

Carine
23 november 2022

Top! Heerlijk, goede prijs kwaliteit en prima bezorging.

Cristina
22 november 2022

super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G
19 november 2022

Best sushi in Stad!

Rik
16 november 2022

Was eeg lekker en super snel bezorgd!

Maike
15 november 2022

Hele goede kwaliteit eten. Wij hebben hier al verschillende keren sushi afgehaald en het is elke keer weer heerlijk.

Britt Holsink
14 november 2022

Lekkere sushi!

W
13 november 2022

Ik vond het jammer dat er geen soort ijsbergsla erbij zat bij die poké bolw en wat weinig saus

kristian
13 november 2022

delivery took one hour, but they came exactly when they said

Ingrid
10 november 2022

Snelle bezorging en altijd goede kwaliteit!

Sjoerd
10 november 2022
Chiel
2 november 2022
Giel
2 november 2022

Prima sushi en handig dat er ook de mogelijkheid is om aan te geven wat weggelaten kan worden (eetstokjes, wasabi en etc.) om verspilling tegen te gaan.

De Groot
31 oktober 2022
Wk
31 oktober 2022
Mr. Popo
30 oktober 2022

Fresh and very tasty!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
30 oktober 2022

Heerlijk, zoals altijd!

Jochem
25 oktober 2022

Ik bestel hier veel vaker! Altijd super tevreden en het is er ontzettend snel 😃

M
23 oktober 2022

Super lekker en vers. Snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael
17 oktober 2022

Good soup 👌

Eline jonker
15 oktober 2022

Lekker eten en bezorging netjes op tijd! Aanrader

J
12 oktober 2022

Heerlijk! Super vers en binnen 30 minuten geleverd! Aanrader!

Mariska
9 oktober 2022

Snelle bezorging. Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

NS
6 oktober 2022

Altijd winnen

Amanda
3 oktober 2022

Top!

Patrick
3 oktober 2022
Annemijn
2 oktober 2022

Heerlijk, op tijd, snel, en altijd lekker!!

Mike Chen
29 september 2022

Heerlijk zoals altijd! Vers en altijd top kwaliteit wat ik bij Wabi Sabi kan verwachten. Bestellen was perfect op de afgesproken tijd! Een echte aanrader!

Natalie
28 september 2022

Super lekker en goede dienst!

Veronika
27 september 2022
Katharina
26 september 2022
Ana
25 september 2022
Denny Boersma
24 september 2022

De sushi heeft een hoge kwaliteit en versgraad we blijven graag terugkomen

Harry middel
23 september 2022

Fijn nieuw sushi adres erg goed! Aanrader

Margarita
22 september 2022

Súper leaker

Esmee
21 september 2022
Krijn
17 september 2022
Jermo
14 september 2022

Altijd lekker!

Stefania
13 september 2022

Altijd lekker!!

Margaret
13 september 2022

For takeaway, I have always been a fan of Wabisabi. While I typically get the same rolls, I tried some new products this time. I was very pleased with the hand roll and the seaweed roll, better than I expected! The Dragon roll was yummy as always! My only critique of the food was that I didn't love the cream cheese in the salmon roll. Sometimes cream cheese is okay, however, this time it was too overpowering. Lastly, I was automatically charged .05 for the bag- I would have happily taken the food without the plastic bag, I am not sure if I was given the option at the online check out. Keep doing a great job!

Ramona
13 september 2022

Altijd heerlijke sushi! Je proeft hoe vers het is! Bezorging is altijd eerder dan aangegeven nooit te laat!

RS
10 september 2022

Best in town

Eline jonker
5 september 2022

Het eten werd precies op tijd bezorgd en smaakte heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

SD
28 augustus 2022

Was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RS
28 augustus 2022

Helaas geen bezorging in Eelderwolde (postcode 9766), maar Wabi Sabi is zo goed dat we maandelijks wel een paar keer afhalen. Er is hier in de wijk een te kort aan goede sushi bezorgers!

Rob
27 augustus 2022

De beste sushi in Groningen by far!! Eerste keer besteld en we zijn super tevreden. De dragon roll is echt een aanrader. Vooral als je van gefrituurde garnalen houdt. De romige avocado als topping met mayo en teriyakisaus maakt de sushi compleet. Ook waren de sashimi super vers. Wat een aanwinst in Groningen. Ik vraag me af waarom ik deze sushi zaak niet eerder heb ontdekt. Complimenten aan de chefs! Jullie hebben een vaste klant erbij:)

Henk
25 augustus 2022

Heerlijk, goede smaak en ziet er prachtig uit!

j.c.k.schenkel
19 augustus 2022

Lekker gegeten, previes op de geplande tijd!

Gerda
14 augustus 2022

Heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G-ice
12 augustus 2022

Beste sushi van G-City!

Anne Groeneveld Ransom
11 augustus 2022

Perfect as always ❤️

Iris
9 augustus 2022

Heerlijk, vers en snel! 10/10!

Middel
9 augustus 2022

Top blijvertje, super vers 👌

Ruth
8 augustus 2022

Altijd heel tevreden over Wabi Sabi: ons vaste adres in Groningen! Goede kwaliteit en snelle bezorging.

Coos
8 augustus 2022

Heerlijk en goed verzorgd, zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nadia
7 augustus 2022
Anne Groeneveld Ransom
4 augustus 2022

Altijd goed en vers. Top sushi!

Thessa
2 augustus 2022

I order here every week (I knowwww, sushi addict 🙋‍♀️) but tonight it was done sooo well. The rice was perfect and the sushi slices were a bit thicker than usual. Thanks! ❤️

Martin
1 augustus 2022

Wabi Sabi was ons vaste adres voor Poke bowls. Maar sinds een tijdje is de prijs verhoogd en tegelijkertijd is de bowl er op achteruit gegaan. Minder topping, meer goedkope vulling. De zeewiersalade is vervangen door komkommer. De kwaliteit van de ingrediënten en de smaak is nog steeds super maar het is niet meer de bowl die we gewend waren.

Magikarp
29 juli 2022
Wk
28 juli 2022
Bas
22 juli 2022

Altijd de lekkerste sushi van Groningen!

Coos
20 juli 2022

Precies op tijd. Eigenlijk wat te vroeg maar de bezorger bleef in de straat wachten omdat hij te vroeg was 😀 Zooals altijd bestelling weer van goede kwaliteit

Nynke
18 juli 2022

Altijd heerlijke sushi

Hannah
18 juli 2022

Gewoon geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steven
17 juli 2022

Heerlijk als altijd en supersnel vandaag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robbin Kremer
21 juni 2022

Afgelopen zondag om 15 uur een bestelling geplaatst met bezorgtijd 18:15 uur. Er werd niets bezorgd. Aantal keren gebeld, maar voicemail. Pas om 19:09 uur werd ik gebeld met de mededeling dat de eigenaren op vakantie zijn en Wabi Sabi dicht is. Ik zou de dag erna een e-mail krijgen met een compensatievoorstel. Tot op heden nog niet ontvangen. Geld ook nog niet terug. Echt schandalig dit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wabi Sabi

Beste Kremer, allereerst onze excuses voor deze vervelende situatie. Wij begrijpen dat u heeft uitgekeken naar uw bestelling en het uitermate vervelend is wanneer u geen gehoor van ons krijgt. Momenteel verblijven wij in Vietnam waardoor het niet mogelijk was om persoonlijk telefonisch contact met u op te nemen, maar hebben een vriendin om een gunst gevraagd om dat namens ons te doen. Zoals zij aan de telefoon heeft uitgelegd heeft de website een technische storing ondervonden waardoor op zondag 19 juni de website automatisch open is gegaan, wat uiteraard helaas niet de bedoeling was. Gezien wij hier geen melding oid van hebben ontvangen, hadden wij geen weet van deze situatie totdat wij berichten kregen van onze klanten die een bestelling hadden geplaatst. Hierop hebben wij onmiddellijk actie ondernomen, echter waren de beheerders van onze website onbereikbaar gezien zij gesloten zijn op zondag. Inmiddels hebben wij contact gehad met de beheerders en gaven zij aan geen email te kunnen verzenden. Ter aanvullende informatie hebben zij aangegeven dat het bedrag van uw bestelling binnen 2 á 3 werkdagen terug op uw rekening staat. Mocht dit niet het geval zijn, kunt u ons een email sturen. Nogmaals ons excuus voor deze situatie, hopen wij op uw begrip en hiermee u voldoende geïnformeerd te hebben.

Anna
12 juni 2022

Sushi laat niks te wensen over, mijn favorite sushi in Groningen; bezorging keurig, sneller dan aangegeven.

Wouter Bongenaar
11 juni 2022

Wederom

Annie
11 juni 2022

Top allemaal

Ivana Mulder
9 juni 2022
Marrin oosting
7 juni 2022

Hele lekkere sushi, zeker voor herhaling vatbaar!

Eline
6 juni 2022
Jeffrey Augustinus
6 juni 2022

Eten smaakte erg goed. Vraag over allergenen werd boven verwachting positief opgevolgd. Bijna de hele bestelling werd aangepast op de allergenen.

Inge
4 juni 2022

Heerlijk gegeten! Nog verser en lekkerder dan anders! Waren iets vergeten (nog nooit eerder gebeurd), maar werd super snel nageleefd. Top!

Gerben
4 juni 2022

Precies op tijd. Beste Sushi in Groningen

An
30 mei 2022

Alles perfect en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boersma
28 mei 2022

Vorige keer proefde o.a. de avocado minder vers maar dat is dit keer volledig gecompenseerd. verse sushi goed bereid top!

Natalia
23 mei 2022

Perfect, als altijd! ;)

M
21 mei 2022

Heerlijke sushi en hapjes, redelijk snelle bezorging!

Trijntje Roggen
15 mei 2022

Prima, als alrijd… Wel mis ik de laatste tijd de garnalen in de sugoi box…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Wabi Sabi

Hi Trijntje! Gelukkig dat het eten heeft gesmaakt. De Sugoi box is met de laatste menuwijziging aangepast: de Ebi Furai roll is vervangen voor de Miami roll. De Miami roll bevat ook gefrituurde garnaal, maar soms snijdt de chef de staart eraf waardoor het de indruk kan geven dat de roll geen gefrituurde garnaal bevat.

Inge
14 mei 2022
Dobrila
12 mei 2022

Top kwaliteit en je proeft ook echt dat alles vers is.

Tom
10 mei 2022
Jose
10 mei 2022
R
9 mei 2022
Kevin
9 mei 2022

Kwaliteit van sushi is perfecto, wel even extra sojasaus bijbestellen.

Esther
9 mei 2022

Ferukkeluk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ramona
8 mei 2022

Snel bezorgt en heerlijke verse sushi. Genoten

Hans
6 mei 2022

Net als Maandag weer heerlijke sushi en snel bezorgd

Hans
2 mei 2022

Het was weer heerlijk, beste bezorg sushi van Groningen

at
2 mei 2022

Zoals altijd was de sushi heerlijk. Vers en snel bezorgd, ook al hadden we ons voorbereid op lang wachten (zondag om 19u besteld) De rijst was zoals deze moet zijn, goede consistentie en een lekkere bite. Wij hebben gesmuld !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris
27 april 2022
Linde
25 april 2022

Heerlijk en stípt op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peka
24 april 2022

Snelle service. Top dat er gratis sushi bij de bestelling komt. Mag wel meer variatie in de boxen komen. Nu veel van hetzelfde erin. Ondanks dat is het altijd lekker! Vriendelijk ook bij afhalen.

Anoniem
23 april 2022

Normaal vind ik de sushi echt super lekker, maar ik had vandaag een zalm avocado rol waarbij de avocado half bruin was en echt nog super hard. Erg jammer!

Els
22 april 2022

Lekker zoals altijd

Berber
22 april 2022

Na een tijdje niet meer besteld te hebben toch weer eens geprobeerd. Alleen maar harde stukken avocado. Dit was de laatste paar keren ook al zo. Jammer, ik ga hier niet meer bestellen.

F
19 april 2022

Zoals altijd fantastisch! Echt de beste sushi van Groningen!

Rosa
18 april 2022
B
18 april 2022

Beste Sushi van de stad! Goed gevuld en altijd vers

Av
17 april 2022

Wederop top!

J.
10 april 2022

Wederom fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thessa
6 april 2022

Normaal altijd vijf sterren, maar vanavond was de rijst van mindere kwaliteit. Meer samengeperst en minder lekker van smaak. Hopelijk iets eenmaligs, want het is normaal echt de lekkerste sushi! 😍

Megan Merkus
5 april 2022

Super goede kwaliteit, alleen jammer dat de prijzen zo zijn gestegen...

A.V.V.
3 april 2022

Zoals altijd erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna Marijke Geerts
3 april 2022

Heerlijk vers en smakelijk eten, vlotte bezorging, altijd een feestje om hier te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
2 april 2022
Arthon
2 april 2022

Altijd alles naar wens! Heerlijke sushi. Bestel nooit meer ergens anders.

Lotte
31 maart 2022
Muldet
30 maart 2022

Alles oke

Monique
29 maart 2022

De portie yakitori is bijna gehalveerd ten opzichte van eerder. Niet het aantal stokjes maar de hoeveelheid vlees wat er op het stokje zit. Het is de 4 euro niet waard, erg jammer. De pokebowl tonijn was weer erg lekker.

Jill
28 maart 2022

Altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lotte
20 maart 2022
Inge
20 maart 2022
Suzanna
19 maart 2022

Het was heerlijk. Zonder gluten, veilig bereid voor de zwangere. Aanrader.

Tanja
17 maart 2022

Helaas vond ik het een heel stuk slechter dan eerdere keren. De makreel was zo vissig dat je er bijna onpasselijk van werd en de tonijn ook allesbehalve vers. Zelfs de ingelegde gember was uitgedroogd en leek al te lang in het potje te hebben gezeten.

Linde
12 maart 2022
Laura
10 maart 2022

Super snel bezorgd, vers en lekker!

Nisha
10 maart 2022

Sushi was weer top! Jammer genoeg waren onze edamame bonen niet bezorgd.

Anna
7 maart 2022

Altijd heel lekker!

Mandy
6 maart 2022
Jesse
5 maart 2022

Fantastisch lekker en vers!!

Jel
5 maart 2022

Amazinggggggg

Niek
4 maart 2022

Heerlijke sushi! bezorging was erg snel en de sushi was heerlijk vers. Ook een aardige mevrouw aan de telefoon die heel behulpzaam was

Thomans
4 maart 2022

Altijd heerlijk!

Anje
3 maart 2022

Perfect!

Mike Chen
1 maart 2022

Precies op tijd op de afgesproken tijd. Altijd lekker, vers en nog nooit teleurgesteld geweest. Ik raad het iedereen aan!

Anna
1 maart 2022
w knobbe
26 februari 2022

hai ik heb geen opmerking Maar waarom zit er nooit servetten bij de bestelling

Marja
26 februari 2022

super lekker. altijd top kwaliteit en op tijd geleverd. bij vertraging wordt er even gebeld, maar dat komt heel weinig voor. ik ben heel tevreden

Anoniem
25 februari 2022

Top sushi

Laura
23 februari 2022

Zoals altijd zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Super dat je nu ook kan aangeven of je wel of geen soja/wasabi/gember wil.

Peet
21 februari 2022

De sushi was zoals gewoonlijk, heerlijk. De loempia’s waren echter koud en daardoor ook niet lekker. Wel jammer dat we bijna twee uur moesten wachten op de bestelling. Dat is niet fijn als je een hongerig kind hebt waar je rekening mee moet houden. Dit zou bekend moeten zijn voordat je af moet rekenen en niet pas een kwartier daarna.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jen
19 februari 2022

Wij vonden de sushi echt lekker

Marcia
16 februari 2022
Anoniem
16 februari 2022

Bezorger zei alleen hoi. Oke, het regende maar goed risico van het vak. Eten was goed.

Adri
15 februari 2022
Arjanne
14 februari 2022

Heerlijk. Knap hoe alles in de doosjes zit. Vriendelijk personeel.

Enrico
14 februari 2022
Brando
13 februari 2022

Man O man heerlijk!!!!!!

Nils
12 februari 2022
Heidi
12 februari 2022

Heerlijk gegeten, prima sushi 👍

Dobrila
12 februari 2022

Heerlijk!

Vera
11 februari 2022

Heerlijke sushi! En precies op het tijdstip geleverd wat ik aangegeven had. Wat ik heel fijn vind is dat er gekeken wordt naar verspilling. Je kunt bijvoorbeeld aangeven geen chopsticks of wasabi te willen.

Zeno
11 februari 2022

Het eten was erg lekker, smaakte vers en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bezorging was ruim binnen de verwachtte tijd

C
6 februari 2022
A3
5 februari 2022
Rik
5 februari 2022

Eten was lekker! De bezorgster, overigens een aardige dame, belde met een pools nummer. Had het nummer geblokkeerd omdat ik aan een scam dacht, maar gelukkig troffen we elkaar buiten.

Stalman
29 januari 2022

Bedankt voor het bellen ivm de bezorging! Het huisnummer was onze fout…. Sorry!!!

Steven
29 januari 2022

Ik vind het vreemd dat ik bij een bestelling van meer dan € 50 nog € 0.25 moet betalen voor de online transactie. Niet meer van deze tijd!

A.v.v.
29 januari 2022

Wederom super lekker & bezorging op tijd of eerder. De beste sushi van Groningen.

Diana
24 januari 2022

Wederom heerlijke sushi gegeten. En de bezorger is ook vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annamariekramer@hotmail.com
22 januari 2022

Was eerste keer was erg goed . Mooi op tijd en alles lekker en netjes verzorgt

Karen
22 januari 2022

ZOOOOOO ONWIJS LEKKER ❤️😭

Karin
17 januari 2022

Wederom heerlijke sushi! Heel erg vers!

Marije
16 januari 2022

Top sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolinde
16 januari 2022

Heerlijke sushi!

Alice ter Bruggen
15 januari 2022

De beste sushi van de stad. Lekker vers. Vriendelijk personeel!

Robyn Knevel
9 januari 2022
J
8 januari 2022

Heerlijk!

Mandy
8 januari 2022
Danielle
7 januari 2022

Erg lekkere sushi, maar dat we bijna 2,5 uur op onze bestelling moesten wachten vind ik echt veeeel te lang. Ik belde nog op te vragen hoe lang het zou duren, toen werd mij verteld dat om 18.45 de sushi zou worden bezorgd. Dat was al bijna 1,5 uur nadat ik had besteld. Ik bestel altijd sushi bij jullie maar dit ben ik niet gewend. Jammer!

J
4 januari 2022

Lekkerste sushi van stad

René Bouma
3 januari 2022

Complimenten. Zal wél ( voor dit adres) nog een keer iets beter een instructie proberen uit te leggen. Maar dat is aan mezelf ;) Groet, René

Esmée Schrik
3 januari 2022

Er was een gerecht van de bestelling vergeten. Hier achteraan gebeld en deze werd meteen alsnog geleverd door een bezorger. Vriendelijke, nette service en snelle oplossing!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annefleur
2 januari 2021
Else Steenhuis
28 december 2021

Vaste klant! Voor mij de beste sushi!

Wessel
28 december 2021

Super lekkere sushi, alles vers en heerlijke smaak! Volgende keer bestellen we zeker weer bij jullie!

RJ
28 december 2021
Annemarie
28 december 2021

Voor het eerst hier sushi gehaald omdat ons vaste adres niet open was. Prima ervaring. Bestelling stond klaar op het afgesproken tijdstip en de sushi was goed; we hebben lekker gegeten.

Marcello
28 december 2021

Weer erg lekker zoals we gewend zijn .

Knobbe
27 december 2021
Serena
26 december 2021
Geertje
25 december 2021

Compleet en op tijd. Smaakte erg goed.

Marnix
25 december 2021

Heerlijke sushi en hele nette afhandeling van de bestelling.

Roellina
25 december 2021
Liset
24 december 2021
Thijs
24 december 2021

Het was weer zoals altijd, heerlijk!

Febe
23 december 2021

Heerlijk!!! Alles is perfect en bestel altijd bij jullie want de kwaliteit is super!

Cynthia
22 december 2021

Eten was lekker maar helaas twee uur moeten wachten op de bestelling.

Corrien
20 december 2021
Evelyn Wiglema
20 december 2021
N
19 december 2021
Daffa
18 december 2021

Echt super lekker en mooi op tijd bezorgd. Vooral een shoutout naar Nam die de soesi wél verdacht lekker heeft gemakaakt. Ook albion de Serviër verdient onze grootste dank.

Ligma
16 december 2021

Lekker!

Karin
14 december 2021

Geweldige verse sushi! Snelle en goede bezorging!

Rutger B
13 december 2021

Top, als altijd.

Van Wakeren
10 december 2021

Heerlijk gegeten. Super snel bezorgd!

Joke
9 december 2021
Ted
8 december 2021

Heerlijk zoals altijd, duurde echter bijna 1,5u tot dat de sushi kwam. Zeker een aanrader als je de tijd hebt om te wachten

Wilma van der Ploeg
8 december 2021

Wabi Sabi is een echte aanrader! Helder website, goede bezorging en over heerlijke verse sushi's. De Itadakimasu box met 60 stuks is zeer gevarieerd en ziet er mooi uit. We hadden een dubbele portie sashimi als extra erbij besteld en zelf een vooraf en toetje gemaakt. Dan heb je een feestelijk diner en meer dan genoeg voor 5 personen. Bij deze bestelling krijg je ook een aantal gratis sushi's (6 of 8?). Geen idee of die er bij zaten; we hebben ze niet geteld :).

Westra
6 december 2021

Vers en heel lekker, ook nog gratis stuks erbij. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

SUSHIIMISIT
4 december 2021

Lekkaaaa

Judit
3 december 2021

Wederom heerlijke Sushi en betaalbaar! Precies op tijd.

Kiara
3 december 2021

Kreeg geen sojasaus, wasabi en stokjes erbij

Thomans
2 december 2021

Beste sushidelivery van Groningen

knobbe
30 november 2021
N.
29 november 2021
Willem Kaauw
28 november 2021

Heerlijke sushi, wij bestellen wekelijks daar. Aanrader!

Deni
27 november 2021

Heerlijke sushi! Erg leuke actie dat je ook nog gratis extra sushi bij de bestelling krijgt!

A.
27 november 2021

Lekkere sushi, jammer dat het geplet wordt tijdens het bezorgen. Maar kwaliteit is altijd goed, bezorging altijd op tijd. Complimenten

Marjolien
26 november 2021

Altijd super!!!!

Hoogbruin
24 november 2021

Wat wij besteld hadden zat allemaal door elkaar en we misten het gratis item.

Puck
24 november 2021
Kim
21 november 2021

Helaas geen extra inspanning voor iemand die zwanger is en aangeeft of een deel rauwe vis vervangen kan worden voor iets anders. Bestelling geplaatst en werd teruggebeld. Bestelling geannuleerd, geld moet nog teruggestort worden (3 dagen geleden) Dan maar naar de concurrentie, Imono of sushi watami die geven hier wel gehoor aan. Erg zonde dat dit stukje service er niet in zit, normaal trouwe klant, maar kan geen box bestellen en ben 2/3x zoveel kwijt om alles los te bestellen. Dat doet geen enkele Nederlander, dat kun je weten. Daarbij is rauwe vis volgens mij nog altijd duurder dan een stukje avocado, kip of omelet. Jullie verlies, deze trouwe klant komt ook na 9 maanden zwangerschap niet meer terug. Sushi is verder niks om op aan te merken.

Reactie van Wabi Sabi

Hi Kim! Het is mogelijk om bij ons één aanpassing per box te doen, echter ging dit om een gewenste aanpassing van een box wat bestaat uit 60 stuks en teveel aanpassingen betreft. De bestelling is vervolgens op uw verzoek geannuleerd en het geld zal binnen 3-5 werkdagen worden teruggestord zoals onze collega telefonisch heeft aangegeven. Het feit dat rauwe vis duurder zou zijn als avocado, kip of omelet neemt niet weg dat wij extra inspanningen moeten verrichten om de box aan te passen (aangezien wij alle bestellingen vers rollen en niets voorrollen) en wij met een reden één aanpassing per box kunnen doen. Wij wensen u in ieder geval nog een fijne zwangerschap toe en bedanken u voor de tijd dat u vaste klant bij ons was!

Teubenq
21 november 2021

Erg lekkere sushi. We bestellen hier regelmatig. Er werd een tijdje niet in ons postcode gebied bezorgd. Nu wel weer. Erg fijn.

Marc Kramer
20 november 2021

Al voor de vierde keer Sushi gehaald bij Wabi Sabi. Heerlijk!

G. Grootjans
18 november 2021
Alex
17 november 2021

Snelle bezorging en uitstekende kwaliteit. Voor herhaling vatbaar.

J.
14 november 2021
Alina
14 november 2021

Het eten is altijd heerlijk, maar... om 18.20 uur besteld (wilde zsm eten), kreeg bericht dat er pas om 19.40 uur bezorgd zou worden. Om 19.41 uur een enthousiaste mail: uw bestelling is onderweg! Uiteindelijk pas om 20.05 (!) uur ons eten gekregen, dus in totaal 1 uur en 45 minuten moeten wachten. Dat is echt véél te lang! Vorige keer ook al heel lang moeten wachten, dus ondanks dat ik het eten erg lekker vind twijfel ik of ik nog wel bij Wabisabi moet bestellen. Misschien toch maar bij de concurrent volgende keer.. Hebben jullie te weinig mensen in de keuken of in de bezorging of allebei?

Reactie van Wabi Sabi

Hi Alina! Goed om te horen dat ons eten jullie goed bevalt, dank hiervoor! Helaas klopt het dat wij gisteren I.v.m. ziekte een bezorger te kort kwamen. In combinatie met de horeca lockdown hadden wij het extra druk dit weekend met als gevolg dat de bezorging langer duurde als normaal gesproken. Ons excuus hiervoor! Wij hopen dat u ons nog een kans willen geven.

Marlies
10 november 2021

Hele snelle bezorging en alles heerlijk vers en verzorgd. Bestel hier vanaf nu altijd mijn sushi, wil geen andere meer!

Karin
10 november 2021

Heerlijke verse sushi! De wabi sabi special is echt geweldig!

Eveline
9 november 2021
Pem
7 november 2021

Heerlijke sushi! Aardige bezorger maar duurde veel te lang. Bijna anderhalf uur gewacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
7 november 2021

Lekker vers, en erg lekker!

Grootjans
6 november 2021

Het was zoals gebruikelijk prima

Rosa
5 november 2021
Eduard Zijlstra
4 november 2021

Heerlijk vers gegeten en verfijnde smaken.

Monique
4 november 2021

De avocado in de pokebowl was niet te eten, was heel hard. Verder was het heel lekker. Bezorging was half uur later dan gevraagd.

Anna
4 november 2021

Beste sushi in town. Echt geen woord aan gelogen.

Stella
3 november 2021

Absolutely delicious

Thomas
31 oktober 2021

Goed eten. Was wat laat maar netjes gebeld en opgelost. Respect voor de bezorger met het slechte weer. Terechte fooi voor die man!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

wiena
30 oktober 2021
Vink
28 oktober 2021

Erg lekker en vers. Helaas was men het zeewier vergeten in te pakken. Kan gebeuren maar controleer even je bestelling. Makkelijk via de app te bestellen.

Simone
28 oktober 2021

Bestel hier al jaren, de combinaties zijn altijd heerlijk. Ik ben wel benieuwd of er ooit eens nieuwe, interessante smaken (zonder mayo) bij gaan komen. Vooral de pittige sushi's bevallen goed, precies genoeg kick.

Janneke
27 oktober 2021

Super!

Marc Kramer
20 oktober 2021

Heerlijke sushi, net als de vorige keer!

Smidt
17 oktober 2021

Altijd heerlijk bij Wabi Sabi. Maar ehhhh… doen jullie volgende keer een beetje voorzichtig met de bezorging? Ik moest de helft van mijn bowl uit de plastic tas schrapen… de bak was open gegaan en lag er half leeg op z’n kant in. 😬

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simone
17 oktober 2021

Super lekkere sushi en precies op de gewenste tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M...
17 oktober 2021

Was weer heerlijk!

Amsha
16 oktober 2021

Heerlijke sushi wabi sabi box. Echt een aanrader! Grote porties, zeker voor 4 personen. Onze nieuwe favoriet.

Marleen
15 oktober 2021

Wij zijn vaste klant bij Wabi Sabi omdat ze hele lekkere sushi hebben met een goede prijskwaliteit verhouding!

Koos
11 oktober 2021

Lekkere verse sushi en betaalbaar. Goed op tijd. Ik mis alleen het online fooi kunnen geven.

Jessica
9 oktober 2021

Was heerlijk maar de edamame waren net iets te kort gekookt.

Zeno
4 oktober 2021

Het eten kwam ruim op tijd en was erg smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
3 oktober 2021

Al meer dan 10x besteld en altijd dik in orde. Heerlijke sushi, snelle bezorging, nette prijzen en de bestelling is altijd compleet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

alison
1 oktober 2021

Rice was squished too hard on sushi. It made the texture tough. The sushi was not as good as usual, but delivery was prompt as always!

Kevin
29 september 2021
Ana
29 september 2021
Steven
27 september 2021

Jammer dat er niet meer in Beijum wordt bezorgd

Martine
25 september 2021

Wabi Sabi box was heerlijk!

Max
19 september 2021
Koos
19 september 2021

Lekkere verse en betaalbare sushi. Snelle bezorging. Er mist alleen nog een sushi met zalm en roomkaas, misschien goed om die nog toe te voegen? En minder plastic door bijv. papieren zakjes te gebruiken ipv plastic?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bosma
19 september 2021

Altijd heerlijk, netjes op tijd klaar voor afhalen, sushi is super vers.

Esther
19 september 2021

Lekkere sishi, keirig op tijd bezorgd. Aanrader!

Suzanna
17 september 2021

Heerlijke sushi, goed rekening gehouden met allergie.

Francis
12 september 2021

De beste in Groningen!

Chaja
5 september 2021

Heerlijke verse sushi van goede kwaliteit. Wederom op tijd bezorgd. Beste sushi qua prijs/ kwaliteit van de stad!