Avaliações de Wabi Sabi Groningen

Avaliações recentes

5.0
Marjolien
29 novembro 2022

Alles was weer SUPER!!!!

Mo
26 novembro 2022

Scooter had pech. Bezorging zou kwartier later zijn, werd iets meer dan een halfuur. De warme gerechten werden koud bezorgd.

Emiel
24 novembro 2022

Stelt nooit teleur, het is altijd het wachten waard

Minnis
24 novembro 2022

Heerlijke sushi en tempura garnalen! De smaak en de kwaliteit waren goed! Alleen de wachttijd van +1,5 uur viel tegen. Thuis nog een grote kom miso soep genomen voor aanvang van de bestelde maaltijd.

Carine
23 novembro 2022

Top! Heerlijk, goede prijs kwaliteit en prima bezorging.

Cristina
22 novembro 2022

super

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

G
19 novembro 2022

Best sushi in Stad!

Rik
16 novembro 2022

Was eeg lekker en super snel bezorgd!

Maike
15 novembro 2022

Hele goede kwaliteit eten. Wij hebben hier al verschillende keren sushi afgehaald en het is elke keer weer heerlijk.

Britt Holsink
14 novembro 2022

Lekkere sushi!

W
13 novembro 2022

Ik vond het jammer dat er geen soort ijsbergsla erbij zat bij die poké bolw en wat weinig saus

kristian
13 novembro 2022

delivery took one hour, but they came exactly when they said

Ingrid
10 novembro 2022

Snelle bezorging en altijd goede kwaliteit!

Sjoerd
10 novembro 2022
Chiel
2 novembro 2022
Giel
2 novembro 2022

Prima sushi en handig dat er ook de mogelijkheid is om aan te geven wat weggelaten kan worden (eetstokjes, wasabi en etc.) om verspilling tegen te gaan.

De Groot
31 outubro 2022
Wk
31 outubro 2022
Mr. Popo
30 outubro 2022

Fresh and very tasty!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anna
30 outubro 2022

Heerlijk, zoals altijd!

Jochem
25 outubro 2022

Ik bestel hier veel vaker! Altijd super tevreden en het is er ontzettend snel 😃

M
23 outubro 2022

Super lekker en vers. Snel bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michael
17 outubro 2022

Good soup 👌

Eline jonker
15 outubro 2022

Lekker eten en bezorging netjes op tijd! Aanrader

J
12 outubro 2022

Heerlijk! Super vers en binnen 30 minuten geleverd! Aanrader!

Mariska
9 outubro 2022

Snelle bezorging. Heerlijke sushi!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

NS
6 outubro 2022

Altijd winnen

Amanda
3 outubro 2022

Top!

Patrick
3 outubro 2022
Annemijn
2 outubro 2022

Heerlijk, op tijd, snel, en altijd lekker!!

Mike Chen
29 setembro 2022

Heerlijk zoals altijd! Vers en altijd top kwaliteit wat ik bij Wabi Sabi kan verwachten. Bestellen was perfect op de afgesproken tijd! Een echte aanrader!

Natalie
28 setembro 2022

Super lekker en goede dienst!

Veronika
27 setembro 2022
Katharina
26 setembro 2022
Ana
25 setembro 2022
Denny Boersma
24 setembro 2022

De sushi heeft een hoge kwaliteit en versgraad we blijven graag terugkomen

Harry middel
23 setembro 2022

Fijn nieuw sushi adres erg goed! Aanrader

Margarita
22 setembro 2022

Súper leaker

Esmee
21 setembro 2022
Krijn
17 setembro 2022
Jermo
14 setembro 2022

Altijd lekker!

Stefania
13 setembro 2022

Altijd lekker!!

Margaret
13 setembro 2022

For takeaway, I have always been a fan of Wabisabi. While I typically get the same rolls, I tried some new products this time. I was very pleased with the hand roll and the seaweed roll, better than I expected! The Dragon roll was yummy as always! My only critique of the food was that I didn't love the cream cheese in the salmon roll. Sometimes cream cheese is okay, however, this time it was too overpowering. Lastly, I was automatically charged .05 for the bag- I would have happily taken the food without the plastic bag, I am not sure if I was given the option at the online check out. Keep doing a great job!

Ramona
13 setembro 2022

Altijd heerlijke sushi! Je proeft hoe vers het is! Bezorging is altijd eerder dan aangegeven nooit te laat!

RS
10 setembro 2022

Best in town

Eline jonker
5 setembro 2022

Het eten werd precies op tijd bezorgd en smaakte heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

SD
28 agosto 2022

Was top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

RS
28 agosto 2022

Helaas geen bezorging in Eelderwolde (postcode 9766), maar Wabi Sabi is zo goed dat we maandelijks wel een paar keer afhalen. Er is hier in de wijk een te kort aan goede sushi bezorgers!

Rob
27 agosto 2022

De beste sushi in Groningen by far!! Eerste keer besteld en we zijn super tevreden. De dragon roll is echt een aanrader. Vooral als je van gefrituurde garnalen houdt. De romige avocado als topping met mayo en teriyakisaus maakt de sushi compleet. Ook waren de sashimi super vers. Wat een aanwinst in Groningen. Ik vraag me af waarom ik deze sushi zaak niet eerder heb ontdekt. Complimenten aan de chefs! Jullie hebben een vaste klant erbij:)

Henk
25 agosto 2022

Heerlijk, goede smaak en ziet er prachtig uit!

j.c.k.schenkel
19 agosto 2022

Lekker gegeten, previes op de geplande tijd!

Gerda
14 agosto 2022

Heerlijk!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

G-ice
12 agosto 2022

Beste sushi van G-City!

Anne Groeneveld Ransom
11 agosto 2022

Perfect as always ❤️

Iris
9 agosto 2022

Heerlijk, vers en snel! 10/10!

Middel
9 agosto 2022

Top blijvertje, super vers 👌

Ruth
8 agosto 2022

Altijd heel tevreden over Wabi Sabi: ons vaste adres in Groningen! Goede kwaliteit en snelle bezorging.

Coos
8 agosto 2022

Heerlijk en goed verzorgd, zoals altijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nadia
7 agosto 2022
Anne Groeneveld Ransom
4 agosto 2022

Altijd goed en vers. Top sushi!

Thessa
2 agosto 2022

I order here every week (I knowwww, sushi addict 🙋‍♀️) but tonight it was done sooo well. The rice was perfect and the sushi slices were a bit thicker than usual. Thanks! ❤️

Martin
1 agosto 2022

Wabi Sabi was ons vaste adres voor Poke bowls. Maar sinds een tijdje is de prijs verhoogd en tegelijkertijd is de bowl er op achteruit gegaan. Minder topping, meer goedkope vulling. De zeewiersalade is vervangen door komkommer. De kwaliteit van de ingrediënten en de smaak is nog steeds super maar het is niet meer de bowl die we gewend waren.

Magikarp
29 julho 2022
Wk
28 julho 2022
Bas
22 julho 2022

Altijd de lekkerste sushi van Groningen!

Coos
20 julho 2022

Precies op tijd. Eigenlijk wat te vroeg maar de bezorger bleef in de straat wachten omdat hij te vroeg was 😀 Zooals altijd bestelling weer van goede kwaliteit

Nynke
18 julho 2022

Altijd heerlijke sushi

Hannah
18 julho 2022

Gewoon geweldig

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Steven
17 julho 2022

Heerlijk als altijd en supersnel vandaag

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robbin Kremer
21 junho 2022

Afgelopen zondag om 15 uur een bestelling geplaatst met bezorgtijd 18:15 uur. Er werd niets bezorgd. Aantal keren gebeld, maar voicemail. Pas om 19:09 uur werd ik gebeld met de mededeling dat de eigenaren op vakantie zijn en Wabi Sabi dicht is. Ik zou de dag erna een e-mail krijgen met een compensatievoorstel. Tot op heden nog niet ontvangen. Geld ook nog niet terug. Echt schandalig dit.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Wabi Sabi

Beste Kremer, allereerst onze excuses voor deze vervelende situatie. Wij begrijpen dat u heeft uitgekeken naar uw bestelling en het uitermate vervelend is wanneer u geen gehoor van ons krijgt. Momenteel verblijven wij in Vietnam waardoor het niet mogelijk was om persoonlijk telefonisch contact met u op te nemen, maar hebben een vriendin om een gunst gevraagd om dat namens ons te doen. Zoals zij aan de telefoon heeft uitgelegd heeft de website een technische storing ondervonden waardoor op zondag 19 juni de website automatisch open is gegaan, wat uiteraard helaas niet de bedoeling was. Gezien wij hier geen melding oid van hebben ontvangen, hadden wij geen weet van deze situatie totdat wij berichten kregen van onze klanten die een bestelling hadden geplaatst. Hierop hebben wij onmiddellijk actie ondernomen, echter waren de beheerders van onze website onbereikbaar gezien zij gesloten zijn op zondag. Inmiddels hebben wij contact gehad met de beheerders en gaven zij aan geen email te kunnen verzenden. Ter aanvullende informatie hebben zij aangegeven dat het bedrag van uw bestelling binnen 2 á 3 werkdagen terug op uw rekening staat. Mocht dit niet het geval zijn, kunt u ons een email sturen. Nogmaals ons excuus voor deze situatie, hopen wij op uw begrip en hiermee u voldoende geïnformeerd te hebben.

Anna
12 junho 2022

Sushi laat niks te wensen over, mijn favorite sushi in Groningen; bezorging keurig, sneller dan aangegeven.

Wouter Bongenaar
11 junho 2022

Wederom

Annie
11 junho 2022

Top allemaal

Ivana Mulder
9 junho 2022
Marrin oosting
7 junho 2022

Hele lekkere sushi, zeker voor herhaling vatbaar!

Eline
6 junho 2022
Jeffrey Augustinus
6 junho 2022

Eten smaakte erg goed. Vraag over allergenen werd boven verwachting positief opgevolgd. Bijna de hele bestelling werd aangepast op de allergenen.

Inge
4 junho 2022

Heerlijk gegeten! Nog verser en lekkerder dan anders! Waren iets vergeten (nog nooit eerder gebeurd), maar werd super snel nageleefd. Top!

Gerben
4 junho 2022

Precies op tijd. Beste Sushi in Groningen

An
30 maio 2022

Alles perfect en heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Boersma
28 maio 2022

Vorige keer proefde o.a. de avocado minder vers maar dat is dit keer volledig gecompenseerd. verse sushi goed bereid top!

Natalia
23 maio 2022

Perfect, als altijd! ;)

M
21 maio 2022

Heerlijke sushi en hapjes, redelijk snelle bezorging!

Trijntje Roggen
15 maio 2022

Prima, als alrijd… Wel mis ik de laatste tijd de garnalen in de sugoi box…

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Wabi Sabi

Hi Trijntje! Gelukkig dat het eten heeft gesmaakt. De Sugoi box is met de laatste menuwijziging aangepast: de Ebi Furai roll is vervangen voor de Miami roll. De Miami roll bevat ook gefrituurde garnaal, maar soms snijdt de chef de staart eraf waardoor het de indruk kan geven dat de roll geen gefrituurde garnaal bevat.

Inge
14 maio 2022
Dobrila
12 maio 2022

Top kwaliteit en je proeft ook echt dat alles vers is.

Tom
10 maio 2022
Jose
10 maio 2022
R
9 maio 2022
Kevin
9 maio 2022

Kwaliteit van sushi is perfecto, wel even extra sojasaus bijbestellen.

Esther
9 maio 2022

Ferukkeluk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ramona
8 maio 2022

Snel bezorgt en heerlijke verse sushi. Genoten

Hans
6 maio 2022

Net als Maandag weer heerlijke sushi en snel bezorgd

Hans
2 maio 2022

Het was weer heerlijk, beste bezorg sushi van Groningen

at
2 maio 2022

Zoals altijd was de sushi heerlijk. Vers en snel bezorgd, ook al hadden we ons voorbereid op lang wachten (zondag om 19u besteld) De rijst was zoals deze moet zijn, goede consistentie en een lekkere bite. Wij hebben gesmuld !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Iris
27 abril 2022
Linde
25 abril 2022

Heerlijk en stípt op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peka
24 abril 2022

Snelle service. Top dat er gratis sushi bij de bestelling komt. Mag wel meer variatie in de boxen komen. Nu veel van hetzelfde erin. Ondanks dat is het altijd lekker! Vriendelijk ook bij afhalen.

Anoniem
23 abril 2022

Normaal vind ik de sushi echt super lekker, maar ik had vandaag een zalm avocado rol waarbij de avocado half bruin was en echt nog super hard. Erg jammer!

Els
22 abril 2022

Lekker zoals altijd

Berber
22 abril 2022

Na een tijdje niet meer besteld te hebben toch weer eens geprobeerd. Alleen maar harde stukken avocado. Dit was de laatste paar keren ook al zo. Jammer, ik ga hier niet meer bestellen.

F
19 abril 2022

Zoals altijd fantastisch! Echt de beste sushi van Groningen!

Rosa
18 abril 2022
B
18 abril 2022

Beste Sushi van de stad! Goed gevuld en altijd vers

Av
17 abril 2022

Wederop top!

J.
10 abril 2022

Wederom fantastisch

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Thessa
6 abril 2022

Normaal altijd vijf sterren, maar vanavond was de rijst van mindere kwaliteit. Meer samengeperst en minder lekker van smaak. Hopelijk iets eenmaligs, want het is normaal echt de lekkerste sushi! 😍

Megan Merkus
5 abril 2022

Super goede kwaliteit, alleen jammer dat de prijzen zo zijn gestegen...

A.V.V.
3 abril 2022

Zoals altijd erg lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anna Marijke Geerts
3 abril 2022

Heerlijk vers en smakelijk eten, vlotte bezorging, altijd een feestje om hier te bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anna
2 abril 2022
Arthon
2 abril 2022

Altijd alles naar wens! Heerlijke sushi. Bestel nooit meer ergens anders.

Lotte
31 março 2022
Muldet
30 março 2022

Alles oke

Monique
29 março 2022

De portie yakitori is bijna gehalveerd ten opzichte van eerder. Niet het aantal stokjes maar de hoeveelheid vlees wat er op het stokje zit. Het is de 4 euro niet waard, erg jammer. De pokebowl tonijn was weer erg lekker.

Jill
28 março 2022

Altijd lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lotte
20 março 2022
Inge
20 março 2022
Suzanna
19 março 2022

Het was heerlijk. Zonder gluten, veilig bereid voor de zwangere. Aanrader.

Tanja
17 março 2022

Helaas vond ik het een heel stuk slechter dan eerdere keren. De makreel was zo vissig dat je er bijna onpasselijk van werd en de tonijn ook allesbehalve vers. Zelfs de ingelegde gember was uitgedroogd en leek al te lang in het potje te hebben gezeten.

Linde
12 março 2022
Laura
10 março 2022

Super snel bezorgd, vers en lekker!

Nisha
10 março 2022

Sushi was weer top! Jammer genoeg waren onze edamame bonen niet bezorgd.

Anna
7 março 2022

Altijd heel lekker!

Mandy
6 março 2022
Jesse
5 março 2022

Fantastisch lekker en vers!!

Jel
5 março 2022

Amazinggggggg

Niek
4 março 2022

Heerlijke sushi! bezorging was erg snel en de sushi was heerlijk vers. Ook een aardige mevrouw aan de telefoon die heel behulpzaam was

Thomans
4 março 2022

Altijd heerlijk!

Anje
3 março 2022

Perfect!

Mike Chen
1 março 2022

Precies op tijd op de afgesproken tijd. Altijd lekker, vers en nog nooit teleurgesteld geweest. Ik raad het iedereen aan!

Anna
1 março 2022
w knobbe
26 fevereiro 2022

hai ik heb geen opmerking Maar waarom zit er nooit servetten bij de bestelling

Marja
26 fevereiro 2022

super lekker. altijd top kwaliteit en op tijd geleverd. bij vertraging wordt er even gebeld, maar dat komt heel weinig voor. ik ben heel tevreden

Anoniem
25 fevereiro 2022

Top sushi

Laura
23 fevereiro 2022

Zoals altijd zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Super dat je nu ook kan aangeven of je wel of geen soja/wasabi/gember wil.

Peet
21 fevereiro 2022

De sushi was zoals gewoonlijk, heerlijk. De loempia’s waren echter koud en daardoor ook niet lekker. Wel jammer dat we bijna twee uur moesten wachten op de bestelling. Dat is niet fijn als je een hongerig kind hebt waar je rekening mee moet houden. Dit zou bekend moeten zijn voordat je af moet rekenen en niet pas een kwartier daarna.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jen
19 fevereiro 2022

Wij vonden de sushi echt lekker

Marcia
16 fevereiro 2022
Anoniem
16 fevereiro 2022

Bezorger zei alleen hoi. Oke, het regende maar goed risico van het vak. Eten was goed.

Adri
15 fevereiro 2022
Arjanne
14 fevereiro 2022

Heerlijk. Knap hoe alles in de doosjes zit. Vriendelijk personeel.

Enrico
14 fevereiro 2022
Brando
13 fevereiro 2022

Man O man heerlijk!!!!!!

Nils
12 fevereiro 2022
Heidi
12 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten, prima sushi 👍

Dobrila
12 fevereiro 2022

Heerlijk!

Vera
11 fevereiro 2022

Heerlijke sushi! En precies op het tijdstip geleverd wat ik aangegeven had. Wat ik heel fijn vind is dat er gekeken wordt naar verspilling. Je kunt bijvoorbeeld aangeven geen chopsticks of wasabi te willen.

Zeno
11 fevereiro 2022

Het eten was erg lekker, smaakte vers en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bezorging was ruim binnen de verwachtte tijd

C
6 fevereiro 2022
A3
5 fevereiro 2022
Rik
5 fevereiro 2022

Eten was lekker! De bezorgster, overigens een aardige dame, belde met een pools nummer. Had het nummer geblokkeerd omdat ik aan een scam dacht, maar gelukkig troffen we elkaar buiten.

Stalman
29 janeiro 2022

Bedankt voor het bellen ivm de bezorging! Het huisnummer was onze fout…. Sorry!!!

Steven
29 janeiro 2022

Ik vind het vreemd dat ik bij een bestelling van meer dan € 50 nog € 0.25 moet betalen voor de online transactie. Niet meer van deze tijd!

A.v.v.
29 janeiro 2022

Wederom super lekker & bezorging op tijd of eerder. De beste sushi van Groningen.

Diana
24 janeiro 2022

Wederom heerlijke sushi gegeten. En de bezorger is ook vriendelijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annamariekramer@hotmail.com
22 janeiro 2022

Was eerste keer was erg goed . Mooi op tijd en alles lekker en netjes verzorgt

Karen
22 janeiro 2022

ZOOOOOO ONWIJS LEKKER ❤️😭

Karin
17 janeiro 2022

Wederom heerlijke sushi! Heel erg vers!

Marije
16 janeiro 2022

Top sushi!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jolinde
16 janeiro 2022

Heerlijke sushi!

Alice ter Bruggen
15 janeiro 2022

De beste sushi van de stad. Lekker vers. Vriendelijk personeel!

Robyn Knevel
9 janeiro 2022
J
8 janeiro 2022

Heerlijk!

Mandy
8 janeiro 2022
Danielle
7 janeiro 2022

Erg lekkere sushi, maar dat we bijna 2,5 uur op onze bestelling moesten wachten vind ik echt veeeel te lang. Ik belde nog op te vragen hoe lang het zou duren, toen werd mij verteld dat om 18.45 de sushi zou worden bezorgd. Dat was al bijna 1,5 uur nadat ik had besteld. Ik bestel altijd sushi bij jullie maar dit ben ik niet gewend. Jammer!

J
4 janeiro 2022

Lekkerste sushi van stad

René Bouma
3 janeiro 2022

Complimenten. Zal wél ( voor dit adres) nog een keer iets beter een instructie proberen uit te leggen. Maar dat is aan mezelf ;) Groet, René

Esmée Schrik
3 janeiro 2022

Er was een gerecht van de bestelling vergeten. Hier achteraan gebeld en deze werd meteen alsnog geleverd door een bezorger. Vriendelijke, nette service en snelle oplossing!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annefleur
2 janeiro 2021
Else Steenhuis
28 dezembro 2021

Vaste klant! Voor mij de beste sushi!

Wessel
28 dezembro 2021

Super lekkere sushi, alles vers en heerlijke smaak! Volgende keer bestellen we zeker weer bij jullie!

RJ
28 dezembro 2021
Annemarie
28 dezembro 2021

Voor het eerst hier sushi gehaald omdat ons vaste adres niet open was. Prima ervaring. Bestelling stond klaar op het afgesproken tijdstip en de sushi was goed; we hebben lekker gegeten.

Marcello
28 dezembro 2021

Weer erg lekker zoals we gewend zijn .

Knobbe
27 dezembro 2021
Serena
26 dezembro 2021
Geertje
25 dezembro 2021

Compleet en op tijd. Smaakte erg goed.

Marnix
25 dezembro 2021

Heerlijke sushi en hele nette afhandeling van de bestelling.

Roellina
25 dezembro 2021
Liset
24 dezembro 2021
Thijs
24 dezembro 2021

Het was weer zoals altijd, heerlijk!

Febe
23 dezembro 2021

Heerlijk!!! Alles is perfect en bestel altijd bij jullie want de kwaliteit is super!

Cynthia
22 dezembro 2021

Eten was lekker maar helaas twee uur moeten wachten op de bestelling.

Corrien
20 dezembro 2021
Evelyn Wiglema
20 dezembro 2021
N
19 dezembro 2021
Daffa
18 dezembro 2021

Echt super lekker en mooi op tijd bezorgd. Vooral een shoutout naar Nam die de soesi wél verdacht lekker heeft gemakaakt. Ook albion de Serviër verdient onze grootste dank.

Ligma
16 dezembro 2021

Lekker!

Karin
14 dezembro 2021

Geweldige verse sushi! Snelle en goede bezorging!

Rutger B
13 dezembro 2021

Top, als altijd.

Van Wakeren
10 dezembro 2021

Heerlijk gegeten. Super snel bezorgd!

Joke
9 dezembro 2021
Ted
8 dezembro 2021

Heerlijk zoals altijd, duurde echter bijna 1,5u tot dat de sushi kwam. Zeker een aanrader als je de tijd hebt om te wachten

Wilma van der Ploeg
8 dezembro 2021

Wabi Sabi is een echte aanrader! Helder website, goede bezorging en over heerlijke verse sushi's. De Itadakimasu box met 60 stuks is zeer gevarieerd en ziet er mooi uit. We hadden een dubbele portie sashimi als extra erbij besteld en zelf een vooraf en toetje gemaakt. Dan heb je een feestelijk diner en meer dan genoeg voor 5 personen. Bij deze bestelling krijg je ook een aantal gratis sushi's (6 of 8?). Geen idee of die er bij zaten; we hebben ze niet geteld :).

Westra
6 dezembro 2021

Vers en heel lekker, ook nog gratis stuks erbij. Aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

SUSHIIMISIT
4 dezembro 2021

Lekkaaaa

Judit
3 dezembro 2021

Wederom heerlijke Sushi en betaalbaar! Precies op tijd.

Kiara
3 dezembro 2021

Kreeg geen sojasaus, wasabi en stokjes erbij

Thomans
2 dezembro 2021

Beste sushidelivery van Groningen

knobbe
30 novembro 2021
N.
29 novembro 2021
Willem Kaauw
28 novembro 2021

Heerlijke sushi, wij bestellen wekelijks daar. Aanrader!

Deni
27 novembro 2021

Heerlijke sushi! Erg leuke actie dat je ook nog gratis extra sushi bij de bestelling krijgt!

A.
27 novembro 2021

Lekkere sushi, jammer dat het geplet wordt tijdens het bezorgen. Maar kwaliteit is altijd goed, bezorging altijd op tijd. Complimenten

Marjolien
26 novembro 2021

Altijd super!!!!

Hoogbruin
24 novembro 2021

Wat wij besteld hadden zat allemaal door elkaar en we misten het gratis item.

Puck
24 novembro 2021
Kim
21 novembro 2021

Helaas geen extra inspanning voor iemand die zwanger is en aangeeft of een deel rauwe vis vervangen kan worden voor iets anders. Bestelling geplaatst en werd teruggebeld. Bestelling geannuleerd, geld moet nog teruggestort worden (3 dagen geleden) Dan maar naar de concurrentie, Imono of sushi watami die geven hier wel gehoor aan. Erg zonde dat dit stukje service er niet in zit, normaal trouwe klant, maar kan geen box bestellen en ben 2/3x zoveel kwijt om alles los te bestellen. Dat doet geen enkele Nederlander, dat kun je weten. Daarbij is rauwe vis volgens mij nog altijd duurder dan een stukje avocado, kip of omelet. Jullie verlies, deze trouwe klant komt ook na 9 maanden zwangerschap niet meer terug. Sushi is verder niks om op aan te merken.

Reacção a Wabi Sabi

Hi Kim! Het is mogelijk om bij ons één aanpassing per box te doen, echter ging dit om een gewenste aanpassing van een box wat bestaat uit 60 stuks en teveel aanpassingen betreft. De bestelling is vervolgens op uw verzoek geannuleerd en het geld zal binnen 3-5 werkdagen worden teruggestord zoals onze collega telefonisch heeft aangegeven. Het feit dat rauwe vis duurder zou zijn als avocado, kip of omelet neemt niet weg dat wij extra inspanningen moeten verrichten om de box aan te passen (aangezien wij alle bestellingen vers rollen en niets voorrollen) en wij met een reden één aanpassing per box kunnen doen. Wij wensen u in ieder geval nog een fijne zwangerschap toe en bedanken u voor de tijd dat u vaste klant bij ons was!

Teubenq
21 novembro 2021

Erg lekkere sushi. We bestellen hier regelmatig. Er werd een tijdje niet in ons postcode gebied bezorgd. Nu wel weer. Erg fijn.

Marc Kramer
20 novembro 2021

Al voor de vierde keer Sushi gehaald bij Wabi Sabi. Heerlijk!

G. Grootjans
18 novembro 2021
Alex
17 novembro 2021

Snelle bezorging en uitstekende kwaliteit. Voor herhaling vatbaar.

J.
14 novembro 2021
Alina
14 novembro 2021

Het eten is altijd heerlijk, maar... om 18.20 uur besteld (wilde zsm eten), kreeg bericht dat er pas om 19.40 uur bezorgd zou worden. Om 19.41 uur een enthousiaste mail: uw bestelling is onderweg! Uiteindelijk pas om 20.05 (!) uur ons eten gekregen, dus in totaal 1 uur en 45 minuten moeten wachten. Dat is echt véél te lang! Vorige keer ook al heel lang moeten wachten, dus ondanks dat ik het eten erg lekker vind twijfel ik of ik nog wel bij Wabisabi moet bestellen. Misschien toch maar bij de concurrent volgende keer.. Hebben jullie te weinig mensen in de keuken of in de bezorging of allebei?

Reacção a Wabi Sabi

Hi Alina! Goed om te horen dat ons eten jullie goed bevalt, dank hiervoor! Helaas klopt het dat wij gisteren I.v.m. ziekte een bezorger te kort kwamen. In combinatie met de horeca lockdown hadden wij het extra druk dit weekend met als gevolg dat de bezorging langer duurde als normaal gesproken. Ons excuus hiervoor! Wij hopen dat u ons nog een kans willen geven.

Marlies
10 novembro 2021

Hele snelle bezorging en alles heerlijk vers en verzorgd. Bestel hier vanaf nu altijd mijn sushi, wil geen andere meer!

Karin
10 novembro 2021

Heerlijke verse sushi! De wabi sabi special is echt geweldig!

Eveline
9 novembro 2021
Pem
7 novembro 2021

Heerlijke sushi! Aardige bezorger maar duurde veel te lang. Bijna anderhalf uur gewacht.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ingrid
7 novembro 2021

Lekker vers, en erg lekker!

Grootjans
6 novembro 2021

Het was zoals gebruikelijk prima

Rosa
5 novembro 2021
Eduard Zijlstra
4 novembro 2021

Heerlijk vers gegeten en verfijnde smaken.

Monique
4 novembro 2021

De avocado in de pokebowl was niet te eten, was heel hard. Verder was het heel lekker. Bezorging was half uur later dan gevraagd.

Anna
4 novembro 2021

Beste sushi in town. Echt geen woord aan gelogen.

Stella
3 novembro 2021

Absolutely delicious

Thomas
31 outubro 2021

Goed eten. Was wat laat maar netjes gebeld en opgelost. Respect voor de bezorger met het slechte weer. Terechte fooi voor die man!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

wiena
30 outubro 2021
Vink
28 outubro 2021

Erg lekker en vers. Helaas was men het zeewier vergeten in te pakken. Kan gebeuren maar controleer even je bestelling. Makkelijk via de app te bestellen.

Simone
28 outubro 2021

Bestel hier al jaren, de combinaties zijn altijd heerlijk. Ik ben wel benieuwd of er ooit eens nieuwe, interessante smaken (zonder mayo) bij gaan komen. Vooral de pittige sushi's bevallen goed, precies genoeg kick.

Janneke
27 outubro 2021

Super!

Marc Kramer
20 outubro 2021

Heerlijke sushi, net als de vorige keer!

Smidt
17 outubro 2021

Altijd heerlijk bij Wabi Sabi. Maar ehhhh… doen jullie volgende keer een beetje voorzichtig met de bezorging? Ik moest de helft van mijn bowl uit de plastic tas schrapen… de bak was open gegaan en lag er half leeg op z’n kant in. 😬

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Simone
17 outubro 2021

Super lekkere sushi en precies op de gewenste tijd geleverd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M...
17 outubro 2021

Was weer heerlijk!

Amsha
16 outubro 2021

Heerlijke sushi wabi sabi box. Echt een aanrader! Grote porties, zeker voor 4 personen. Onze nieuwe favoriet.

Marleen
15 outubro 2021

Wij zijn vaste klant bij Wabi Sabi omdat ze hele lekkere sushi hebben met een goede prijskwaliteit verhouding!

Koos
11 outubro 2021

Lekkere verse sushi en betaalbaar. Goed op tijd. Ik mis alleen het online fooi kunnen geven.

Jessica
9 outubro 2021

Was heerlijk maar de edamame waren net iets te kort gekookt.

Zeno
4 outubro 2021

Het eten kwam ruim op tijd en was erg smakelijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chris
3 outubro 2021

Al meer dan 10x besteld en altijd dik in orde. Heerlijke sushi, snelle bezorging, nette prijzen en de bestelling is altijd compleet.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

alison
1 outubro 2021

Rice was squished too hard on sushi. It made the texture tough. The sushi was not as good as usual, but delivery was prompt as always!

Kevin
29 setembro 2021
Ana
29 setembro 2021
Steven
27 setembro 2021

Jammer dat er niet meer in Beijum wordt bezorgd

Martine
25 setembro 2021

Wabi Sabi box was heerlijk!

Max
19 setembro 2021
Koos
19 setembro 2021

Lekkere verse en betaalbare sushi. Snelle bezorging. Er mist alleen nog een sushi met zalm en roomkaas, misschien goed om die nog toe te voegen? En minder plastic door bijv. papieren zakjes te gebruiken ipv plastic?

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bosma
19 setembro 2021

Altijd heerlijk, netjes op tijd klaar voor afhalen, sushi is super vers.

Esther
19 setembro 2021

Lekkere sishi, keirig op tijd bezorgd. Aanrader!

Suzanna
17 setembro 2021

Heerlijke sushi, goed rekening gehouden met allergie.

Francis
12 setembro 2021

De beste in Groningen!

Chaja
5 setembro 2021

Heerlijke verse sushi van goede kwaliteit. Wederom op tijd bezorgd. Beste sushi qua prijs/ kwaliteit van de stad!

Marius
31 agosto 2021

Was weer top

Anoniem
30 agosto 2021
J.C.K.Schenkel
30 agosto 2021

Keurig bezorgd, vriendelijke bezorger, prima en lekker eten, conform aan de bestelling

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ana
28 agosto 2021
Desiree
23 agosto 2021
Ruth van Uhm
21 agosto 2021
Koos
19 agosto 2021

De sushi was wederom heerlijk en vers. Waar voor je geld!

René
18 agosto 2021
Nikki
15 agosto 2021
Michael
15 agosto 2021

Wederom weer helemaal geweldig!

Joke
14 agosto 2021

Prima sushi in royale porties.

Charlaine
11 agosto 2021

Altijd super vers! Echt de beste sushi van de stad

Anne Ruth
10 agosto 2021

Snelle bezorging, superlekkere sushi en verse ingrediënten tegen een prima prijs. Als ik sushi bestel is het altijd Wabi Sabi!

Rosalie
9 agosto 2021

Alles was top! De loempia’s waren wat minder waren keihard maar voor de rest super

Loes
9 agosto 2021

Ik miste wel de saus en gebakken uitjes die er anders over zitten... maakt het juist zo lekker... Verder lekker vers weer...

Gekkie
9 agosto 2021
cristina
8 agosto 2021
Nieske
7 agosto 2021

Super lekker..krijgt van mij het hoogst aantal sterren.Zeker een aanrader.De lekkerste die ik tot nu toe heb gehad!

Chaja
6 agosto 2021

Lekkere verse en orginele sushi. Snel bezorgd en betaalbaar. Wij gaan hier vaker bestellen!!

Diana
3 agosto 2021

Snelle bezorging. Sushi waren zoals altijd heerlijk.

Koos
31 julho 2021

Heerlijke verse sushi, snel bezorgd. Goede prijs kwaliteit verhouding! Wij bestellen snel weer.

Steven
31 julho 2021

De kwaliteit van het bestelde was weer geweldig, met heel veel smaak ervan genoten. Alleen was de aflevering eigenlijk te vroeg. gelukkig was er per ongeluk iemand thuis maar dit was niet de eerste keer. Graag attentie ervoor

Jvc
30 julho 2021
Julia
28 julho 2021

HEEL lekker

Lis
21 julho 2021
wknobbe
20 julho 2021

dit keer heb ik (Maki Spice Sake bij besteld staat bij (licht pikant) maar voor mij helaas te pittig . heb het niet op gegeten helaas dus die hoef ik niet weer verder was het wel goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.