Beoordelingen van Wabi Sabi Groningen

Recente recensies van Wabi Sabi Groningen

5 sterren na 470 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed! Helaas was mijn favoriet deze keer uitverkocht, maar gelukkig staat er nog veel meer lekkers op de kaart

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best in town!

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Groningen!!

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij mijn vorige beoordeling ging iets fout. De kwaliteitsbeoordeling moest niet 3 maar 5 sterren zijn. En ik blijf erbij dat Wabi Sabi echt een aanrader is.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heeeeeeerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zoals altijd. Alleen jammer dat er harde oneetbare stukken in de pokebowl zat, heel gek. Kan gebeuren want 9/10x is het hier super lekker, vaste klant!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd top. En vers. Best in town.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al sinds de opening bestel ik alleen nog maar wabisabi sushi. Altijd goed!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker, zoals altijd! Bedankt!

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Chuka Wakame zat niet bij de bestelling. Misschien kan dat er een volgende keer bijgedaan worden. Maar verder prima tevreden.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd weer heerlijk!!

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse producten, goede smaak en aangename service

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Subliem!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk? Dus voor herhaling vatbaar 👍👍👍

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel bezorgd. Aanrader!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Altijd optijd en de warme producten nog lekker warm. Top zaak 👌

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beste sushi om te laten thuisbezorgen in Groningen

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde erg lang, werd wel gebeld na ruim een uur dat het wat langer duurde dus dat was wel netjes. Vooral yakitori en dingen met garnaal erg lekker!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, zeer lekkere sushi en bezorging mooi op tijd.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heb jammer genoeg de verkeerde besteld helaas de saus was voor mij te pittig en moest meer op een uur op mn eten wachten

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk, bezorging op tijd en mijn opmerking is goed meegenomen in de bestelling.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer HEERLIJK!! En precies op tijd!!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd: heerlijk, goede dienst en goede kwaliteit!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi voor een nette prijs! En de sushi was precies op tijd.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goeie kwaliteit! Smaakte heerlijk en was het wachten meer dan waard!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!! As always. Hopelijk is er in de toekomst minder (zwart) plastic verpakkingsmateriaal nodig

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd tevreden over Wabi Sabi!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste afhaal sushi van de stad Groningen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi en goede service!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Verduurzaming van het verpakkingsmateriaal zou het perfect maken!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd en vriendelijke jonge mensen. En overheerlijke sushi

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er redelijk snel (veel eerder dan aangegeven tijd)! De sushi smaakt lekker vers. Enige jammere was de niet rijpe avocado en mango in de sushi, die waren nog hard.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi, de urimaki box, en ook de snackbox👍🏽erbij is een topcombinatie

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers en lekker. Vriendelijk en stipt

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik bestel zoals altijd bij jullie, maar deze keer was het echt dramatisch. De rijst was veel te koud, komkommer te droog. En de ebi furai was gewoon koud. (Panko was al taai) Dit keer was de kwaliteit minder dan bij een all you can eat sushi tent. Normaal is het echt vers vers en nu was het gewoon niet wat ik gewend ben. :-( Hoop dat het de volgende keer niet weer zo is Groet, Tom van Driel (Voorheen 't zwarte schaap)

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfecte sushi en soms zelfs nog warm! Vandaag duurde het iets langer maar meestal staan ze ook supersnel voor de deur.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers eten, stipte bezorging en goede prijs/kwaliteit!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren helaas wat gerechten vergeten, die kwamen 20 min later ;)) Voor de rest prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi prima, voor mij wel iets teveel saus over de roll. Bezorgdtijd was van te voren bekend, maar vind het alsnog te lang, dit moet beter kunnen (1,5 uur).

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke sushi en snelle bezorging!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt super weer! Ook heel erg bedankt voor de extra service omtrent de dragon roll! Keurig met een briefje erbij met de uitleg erop. Maar hij was héérlijk, een nieuwe favoriet!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, op tijd ontvangt!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld, maar deze houden we erin. Op tijd en netjes bezorgd. Zag er allemaal prima uit, was lekker (vers). De pokebowl had wat teveel rijst. Had in verhouding wat meer topping mogen hebben, enig punt van verbetering.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kan niet anders zeggen, het was weer overheerlijk! We hadden gasten die ook dol zijn op sushi en veel ervaring hebben om te vergelijken, ook zij waren erg onder de indruk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekkere sushi en stipte bezorging!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Vers, precies goed op smaak, krokant wat krokant moet zijn. Super gember en wasabi erbij. Ik kom hier zeker terug!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en verse sushi en bezorging op tijd en vriendelijk

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker, goedkoop en een goede service

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het weer heerlijk! Zelf opgehaald en het stond netjes op de aangegeven tijd klaar. Niks anders dan lof !

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere en verse sushi!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! En super op tijd bezorgd 😁👍

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi in de stad. En ook nog attent en on time. We bestellen nergens anders meer.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit wisselt heel erg bij wabi sabi. Bij mijn laatste bestelling was de sushi rijst smaakloos en de sausjes die normaal over bepaalde rollen heen zit ontbrak. Daarnaast waren de garnalen totaal niet crispy maar juist "slof". Jammer want je betaald er wel voor.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller dan verwacht Zeer goede kwaliteit. Goede smaak Prachtig geserveerd

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heel erg lekker! Echt goede sushi. En weer precies op tijd klaar bij afhalen.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkerste sushi van groningen!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was exact op tijd en het eten ( een Maguro Box en een Saki Box) was heerlijk.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wabi Sabi is keihard!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi voor niet veel geld! Daarnaast kregen we ook nog gratis extra sushi! Ik bestel hier zeker weer.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, optijd geleverd en erg vers!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I love it. Salmon(sake) is the best. Recommend !!!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi met de dragon roll als absolute topper! Service en bezorgen was top! Echt een aanrader, veruit de beste sushi in de stad Groningen!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten , maar veel te laat (bijna een uur en drie kwartier na bestelling ), te weinig voor de hoge prijs : 60 euro voor drie personen .........

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke sushi!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Ik werd gebeld dat de bezorger vanwege drukte iets later kwam, dat vond ik echt super netjes!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een leuke dames aan de telefoon, zo klantvriendelijk en behulpzaam en geduldig! En de sushi was weer overheerlijk!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi is hier altijd heerlijk! Dik tevreden!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon heel prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekkere sushi, je merkt dat het vers is gemaakt. Ook fijne service, want het bereiden zou wel even duren en wij wilde nog even de deur uit. Toen is er gebeld wanneer de bestelling onder weg was. Top! Dankjewel!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wabi sabi ❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals altijd super lekker. Alleen duurde het twee uur voor het er was. En tijdens het bestellen was de helft op, was laatst ook zo maar toen was het veel later, deze keer om half 6 al.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker en prima levering in prachtige opgemaakte bakjes, aanrader.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super super lekker!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

best sushi in groningen! also, arrived before the estimated time

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

HEERLIJK !!!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle levering, ook in deze lastige tijd en heel vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel, super lekker. Altijd goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi van Groningen!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed en lekker🥳

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Groningen, echt fantastisch. Ik ben een behoorlijke kenner en geloof mij, dit wil je eten. Vooral de wabi sabi box is de bom. De bezorging laat echter wel te wensen over. Minimaal anderhalf uur, de vorige keer twee. Dat vind ik echt extreem, zeker voor de prijs van de producten.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd heel tevreden, dit keer was de kwaliteit minder. De bonen waren te kort gekookt en nog erg hard en ook de sushi was niet zo lekker als dat ik normaal van wabi sabi gewend ben.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Rijst goed op smaak. Maki’s zijn van mooie grootte. Echt perfect! Niks te klagen. Daarom dikke 5 sterren!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Really recommend this. I love salmon. Nice taste. and great promotion when I ordered online through wabisabiwebsite.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goede kwaliteit. Sommige stukjes vis waren wat groot; ook de warme hapjes waren heerlijk! Bezorger was 20 minuten te laat maar had netjes van te voren gebeld

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, lekkere sushi voor een goeie prijs. Ook werd er goed rekening gehouden met de vraag om wat aan te passen bij de bestelling.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een kwartiertje later dan besteld, maar super lekkere sushi. Ook de gyoza was lekker en nog goed warm. Zowel sushi als de gyoza zijn aanraders!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom weer heerlijk en vers!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Top kwaliteit! En de bezorger was erg vriendelijk.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel netjes afgeleverd op afgesproken tijd en het eten was echt heerlijk dank.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeel lekker, zat wel een haartje in de doos van de sushi dus een deel van de sushi niet gegeten. Maarja kan gebeuren! Gaat om de smaak en dat was 10/10!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

netjes voor elkaar

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in Groningen!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste en meest smaakvolle sushi van de stad. Punt.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en goede bezorging :)

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede sushi!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgtijd was iets langer dan verwacht, maar daarna zoals gewoonlijk genoten van de sushi en sashimi. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Su-per lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super lekker!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!! Heerlijk eten.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en zeer betaalbaar!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Wel handig om er voortaan meerdere stokjes bij te leveren. Wij hadden best een grote bestelling geplaatst en maar 1 paar stokjes erbij. Dat is niet zo handig... voor de rest TOP!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke sushi vers grote stukken en goede prijskwaliteit verhouding

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was op tijd klaar en de sushi zag er goed, vers en mooi uit. En het was erg lekker, heel erg lekker!!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk, en goed bereid. Service qua bezorgen ook goed. Ondanks dat het nu lang duurde, maar dat zal wel met de nodige maatregelen te maken hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 1,5 uur op de bestelling te hebben gewacht waren de toppings van de sushi helaas helemaal plat gedrukt door de verpakking. Dame aan de telefoon erg vriendelijk, smaak was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd verse sushi! Beste uit Groningen.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker sushi voor een goede prijs, bezorging duurde ietwat lang 1 uur en 20 minuten maar was een zaterdag in Corona tijd dus niet verwonderlijk. De smaken mochten wat ons betreft iets meer uitgesproken, maar verder prima.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi perfect bereid met verse producten heerlijk.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse en goede kwaliteit sushi! De bezorging duurde wat lang maar is te verwachten op een vrijdagavond. Ook top dat ze even bellen wanneer ze vertrekken! Een echte aanrader!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect as always.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super lekker en vers. Diversiteit was top. Echter ze zitten aardig in een doosje geplet. Iets ruimer en hoger doosje zal het goed doen. Bestel zeker weer.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Alleen de boontjes zijn wat hard.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet alleen hele lekkere sushi, ook ontzettend goede service. Een rol van 4 sushi’s was omgewisseld. Toen ik belde kwamen ze direct de goede brengen plus 4 extra!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was van goede kwaliteit. Eerste keer besteld, ga zeker vaker hier bestellen. Bezorging keurig volgens het corona protocol.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd, super goede prijs-kwaliteit. Bestelling duurde iets langer dan gepland, maar ik kreeg netjes een telefoontje waarin dat gemeld werd. Voor mij alleen Wabi Sabi als ik sushi bestel!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker voor ons de beste sushi van Groningen

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi voor een mooie prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wabisabi is de beste van Groningen!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en lekker. Dit gaan we vaker doen. Jammer dat jullie niet in Sappemeer een vestiging hebben. Idee?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

de sushi was heerlijk. goede en eerlijke smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier altijd en het is zo lekker!! Altijd vers. Ik ben fannnn!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in Groningen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Vaste klant, altijd tevreden. Verse sushi, top smaak en kwaliteit.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zonder soja, gember en wasabi geleverd. Na bellen werd dit alsnog bezorgd. Keurig excuses aangeboden. Het eten zelf was zoals altijd prima. Wabi Sabi blijft een aanrader.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Had de sushi wat verser verwacht De gebakken garnaal sushi was heel koud

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker! Het werd wel een halfuurtje later dan aangegeven bezorgd.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker, maar zelfs voor deze hectische tijden ging de bezorging te slecht voor woorden, sorry.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb al meerdere keren bij Wabi Sabi besteld en ben erg tevreden. Ik geniet elke keer weer van de heerlijke sushi! Daarnaast ben ik super blij dat jullie open stonden om de sushi in mijn meegebrachte bakjes te doen. Ik vind het erg fijn dat jullie mij geholpen hebben om een stap te zetten in de richting van minder (éénmalig gebruikt) plastic. Misschien staan hier meer mensen voor open, maar durven ze niet te vragen of het mogelijk is bij jullie. Misschien is het een idee om dit aan te geven op de site? Nogmaals, ik heb erg genoten en heel blij dat ik de sushi op deze manier kon ophalen!

Reactie van Wabi Sabi:Hi Debora! Goed om te horen dat ons eten en service je bevalt. Wij hebben meerdere klanten die vragen of het prima is om hun eigen bakjes mee te nemen om op deze manier minder plastic afval te produceren. Uiteraard staan wij hier altijd open voor en vinden wij dit geen probleem! Wellicht een goed idee om dit inderdaad op onze website/social media te vermelden, bedankt voor de tip!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst besteld, heerlijke sushi, grote stukken en super vers.. zeker een aanrader

Reactie van Wabi Sabi:Hi de Wind! Bedankt dat je ons een kans wou geven en goed om te horen dat je de versheid van onze sushi proeft. Wij rollen onze sushi niet voor maar rollen dit per bestelling en krijgen dagelijks vers vis binnen!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, bestelling goed in orde.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Goede kwaliteit en erg snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom erg goed en heerlijk vers

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi die we tot zover gegeten hebben, alles super vers en perfect van smaak. Sinds Wabi Sabi bestaat zijn ze onze favoriet. Beter is naar ons idee niet te krijgen in stad en omstreken.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker. Ja de bestelling werdt iets later bezorgd, maar dat is begrijpelijk op dit moment ;)

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Maar ik ga binnen kort verhuizen en daar bezorgen jullie niet en dat vind ik echt heel erg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi in heel groningen!!! Hele snelle bezorging op zaterdagavond.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd hoge kwaliteit. In smaak, service en levering!

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te weinig saus mee gekregen maar verder is alles heel lekker!

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en heel lekker eten! Echt een aanrader

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker!

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best in town! Fresh and tasty as always. Delivery within 45 min.

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nice ouwe

Reactie van Wabi Sabi:Thanks man!

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Een echte aanrader voor de shusi liefhebber uit groningen. De shusi is super vers, groente smaakvol en de zalm en tonijn smeten op je tong. De gefrituurde garnaal is knapperig. En bij je bestelling een extraatje is een leuke welkom. Kortom hier een nieuwe en zeer tevreden klant

Reactie van Wabi Sabi:Goed om te horen dat het u zo goed is bevallen, dank u wel!

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!

Reactie van Wabi Sabi:Bedankt!

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi prima als altijd. Ook door weer en wind op tijd bezorgd!

Reactie van Wabi Sabi:Wij zijn dan ook heel blij met onze toppers die inderdaad door weer en wind gaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld op Valentijnsdag. Zoals verwacht moesten we daarom wat langer wachten op onze bestelling. Een paar minuten voor verwachte bezorgtijd belde iemand om te laten weten dat de bezorger onze kant op kwam. Heel prettig! Kwaliteit sushi is super! Erg lekker allemaal!

Reactie van Wabi Sabi:Feestdagen zijn inderdaad altijd een mooi gelegenheid om lekker sushi te bestellen! Goed om te horen dat onze sushi goed bevallen is!

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwamen iets later maar werden hiervoor netjes op de hoogte gehouden. Sushi was net zo goed zoals altijd.

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect as always.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak van de sushi was goed! Alleen alles zat helemaal aan elkaar geplakt waardoor de meeste bij het pakken uit elkaar viel. Verder dus echt een top smaak! Bezorger was vriendelijk en snel! Zou het zeker aanraden! Een van de betere

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi boxen zijn geweldig als je met meerdere mensen eet

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde vrij lang. Maar de sushi was top

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The sushi lives up to the slogan. The best in town indeed!

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima als altijd!

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi uit stad

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was iets sneller dan verwacht (ongeveer na 40min), dus top. Sushi was erg lekker, vers en vol van smaak. Loempia’s waren lauw en niet echt krokant meer.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische sushi zoals gewoonlijk! Prijs kwaliteit is echt meer dan super hier! En de bezorging was mooi op tijd. Tip voor de bezorger: als je je helm afdoet bij bezorgen, krijg je gewoon weer een eurootje fooi🙂

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk!!

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious and on time as always! Thank you!

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top. Bestel er vaker. Altijd goed en altijd op tijd. Geweldig

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer besteld, wederom heerlijke sushi, en gratis extra's. Bezorging was iets later dan gepland ivm drukte, maar wel keurig geïnformeerd door Wabi Sabi dat de bezorger bijna onderweg is. Kortom aanrader!

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I am always extremely satisfied with my orders at Wabi-Sabi. I have already ordered ten times from them and the quality is always there ! However I had a disappointment today I asked not to have mackerel in my sashimi (which is usually always done) but today there was and I found 3 stops in my salmon sashimi ... it was a day without but that will not prevent me from order again !

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam veel te laat. De wachttijd was al meer dan een uur en daar kwam nog een half uur extra bovenop. Had het netjes gevonden als ik even gebeld was, maar hèb er helaas zelf achteraan moeten bellen.

Reactie van Wabi Sabi:Hi Louise! Onze excuses voor de lange bezorgtijd. Normaliter bellen wij van tevoren wanneer de bestelling te laat komt met een indicatie hoe laat je de bestelling kan verwachten. Helaas heeft onze kassamedewerker dit vergeten te doen i.v.m. drukte, nogmaals onze excuses hiervoor.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas werd de bestelling 20 minuten te laat bezorgd en was er weinig soja bij bezorgd. De sushi was erg lekker

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke verse sushi en de bezorger was ook heel vriendelijk

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker. Maar ik had ipv de bestelde crazy salmon roll een extra ebi tempura rol... Dat was jammer. Bestel hier vaker en normaal is het echt top!

Reactie van Wabi Sabi:Hi Hanna! Fijn om te horen dat de sushi weer gesmaakt heeft! Wij zien op je bestelling alleen geen Crazy Salmon Roll staan, wel de gratis Ebi Furai Roll. Deze roll is 1 van de 3 opties waaruit je kon kiezen.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Hele aardige bezorger :)

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd consistente goede kwaliteit

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer, ik had om extra gember gevraagd en geen wasabi maar helaas weinig of geen EXTRA gember. Dus voor oms te weinig voor alle sushi. Sushi overigens weer erg goed.

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. super service. ik had per ongeluk mijn bestelling in Rosmalen geplaatst. Gelukkig maakten ze super snel mijn bestelling in Groningen klaar!

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd. Beste sushi die er is

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker heerlijk vers en eerder gebracht dan stond aangegeven. Hier bestel ik voortaan al mijn sushi.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very friendly customer service! Even though there were some supply difficulties, the guy on the phone did his best to help me. I even got offered a discount for my next order, as I had to wait a bit longer. Food quality is always great. Love Wabi-Sabi! Keep being so nice! :)

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 1uur en 20 minuten moeten wachten op het eten. 20 minuten later dan de aangegeven tijd. Dit vind ik wel erg lang. En dat terwijl het nog geen 5minuten fietsen is. Ze hebben niet laten weten dat het wat later werd. De sushi was gelukkig wel lekker!

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk!

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes gebeld dat door het slechte weer de bezorging iets langer zou duren. Keurig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was echt heel erg goed! Prima hoeveelheid ook. Wij gaan vaker hier bestellen!!

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi altijd even vers

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Groningen!

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker Alles lekker Lekker ook gember soja saus genoeg gekregen. Veel sushi tenten doen te weing soja saus. En geen gember altijd!

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi, alleen één bestelde rol zat er helaas niet bij..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, heldere communicatie en snel gebracht. We bestellen altijd bij Wabi Sabi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de 1x dat ik hier ging bestellen maar het was heerlijk lekker vers. Ik weet waar ik de volgende keer weer ga bestellen. En het was rond de afgesproken tijd. En dat op een zondag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken!

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

10 sterren voor de: Uramaki Sake Mango (+4 stuks) Flaming Tuna (+4 stuks) Crazy Salmon Roll (+4 stuks)

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushiiiii

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was op tijd en de sushi was super vers en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi ,loving it

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd weer heerlijk. Wat later als aangegeven maar werd netjes voor die tijd al gebeld en ze hebben er ook nog eens gratis drinken bij gedaan. Top service

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Eén van de lekkerste sushi in de buurt! Vooral de speciale sushi's van wabi sabi

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heeeeerlijk!!

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker, fris, vers, goed gevuld, subtiele smaakverschillen. De zeewiersalade een aanrader voor erbij, lekker!!

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De meest verrukkelijke sushi altijd stipt op tijd geleverd

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere sushi en prima op tijd geleverd

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Van tevoren besteld. Op afgesproken tijdstip bijna klaar. De sushi rijst was perfect, niet te ver doorgekookt zoals zo vaak tegenwoordig. Alles heerlijk vers en ook genoeg soya, wasabi en gember. Dit is wel het toppertje in het Noorden op sushi gebied!

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fav sushi om thuis te bezorgen. Altijd lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekkere sushi!! Altijd even vers en snel bezorgd! Echt een aanrader!! Veel voor weinig

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker! Maar hoeveelheid sojasaus was erg gering, had in de opmerking gezet (en uit bestelling blijkt) dat we met z’n drieen waren. Toch maar een kleine portie gekregen. Jammer.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer heerlijk, beste sushi in town!

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, verse sushi en snel bezorgd. Top!

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Je bent snel geneigd om te kiezen voor een standaard box, maar de specials (Flaming Tuna, Burning Dragon) zijn fantastisch. Lekkerste sushi van Groningen.

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd uitstekend!

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt goede prijs kwaliteit verhouding!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, super prijs/kwaliteit verhouding!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele vriendelijke, jonge bezorger. Erg vrolijk! Duurde niet te lang, op zondagavond. Smaak is op zich wel goed maar de sushi is enorm vullend. Heb het idee dat er veel smaakversterkers in zitten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

PERFECTE SUSHI! Geflambeerde zalm met kaas zekere aanrader. Alleen de was de hoeveelheid soja die kregen weinig gezien het aantal sushi.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi die er is!

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazing as always!

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle service!! Heerlijke sushi's!! Had alleen de yakatori spiezen besteld maar die waren helaas iets te veel besprenkeld met dat chilipoeder waardoor het echt te heet werd, wel jammer want had ze niet pittig verwacht en de marinade is wel heeel lekker namelijk! Dus miss toch geen chilipoeder? Of minder erop doen? Voor de rest echt superlekker allemaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Goede service en lekker klaargemaakt!!

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi!! Duurde wel lang voordat het kwam. Ik werd hierover heel vriendelijk gebeld en de bezorger zei ook nog een keer sorry, dus dan vind ik het niet erg :)

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zeer lekker! Ik heb wel meer dan een uur moeten wachten. Maar verder erg goed!

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Niks op aan te merken. Bezorging was ook op de afgesproken tijd. Alles oke. Graag tot een volgende keer.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst eten besteld bij wabi sabi en het was heerlijk!!

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, erg vriendelijk personeel. Wilde een Vega Pokebowl, en dat was geen enkel probleem.

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en keurig op tijd

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer besteld en weer was het top! Lekker vers, goede hoeveelheden vis en prima op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er binnen de aangegeven tijd en de sushi was erg lekker! Eerste keer bij wabi sabi maar ga hier zeker vaker bestellen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!! Duidelijke indicatie levering en altijd snel en op tijd geleverd. Sushi goed ingepakt en heerlijke volle snaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!! Snel, klantvriendelijk en lekkerrr

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Per ongeluk bij wabi sabi terecht gekomen en wat ben ik daar blij mee: ze zijn echt de best in town! Vers en fantastische smaken, ik ben fan.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Ruim op tijd klaar, goed verpakt en vooral heerlijke sushi. De rijst was goed op smaak en niet droog, en er werd niet (zoals je veel ziet) bezuinigd op de hoeveelheid vis. Top!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drie keer is scheepsrecht, ik denk dat ik Wabi Sabi als de beste sushi van Groningen beschouw. Smaakt vers en niks negatiefs over op aan te merken. Vonden het niet erg om de bestelling wat aan te passen bij het niet lusten van een ingredient, erg fijn.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Je kan proeven dat het vers is. Inderdaad de beste in Groningen die ik tot nu toe heb gehad. Bestelling ook super snel bezorgd door een vriendelijke bezorger. Helemaal overtuigd, zal zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en op de afgesproken tijd bezorgd!

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en bezorging. Niet goedkoop, maar de kwaliteit is er ook naar. Iedereen heeft er heerlijk van zitten smullen.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische Sushi...beste van Groningen. Op afgesproken tijd bezorgd. En op aanvraag de vegetarische sushi apart in een box.

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Heel goede prijs-kwaliteit.

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer bij de Wabi Sabi, net zo lekker als de eerste keer! Smaakte erg vers. Enige opmerking is dat de sushi met paling wat te vochtig was, maar de rest was allemaal perfect.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi die ik in een lange tijd heb gehad! En ook nog eens binnen een halfuur bezorgd op een zondag. Absoluut mijn nieuwe favoriet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Verse toppings, rijst goed op smaak, goede porties en vaak binnen 3 kwartier bezorgd. Bij bestelling boven 18,50 een gratis sushi rol van 8 stuks! Aanrader. Tip: rijst onder de sake mag wel iets minder zodat de zalm nog meer tot zijn recht komt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed. Zo als ze ook zeggen: the best in town!.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Goeie acties ook op de website

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in Groningen! Altijd vers en snelle bezorging.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden!

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en snelle bezorging

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

You will not regret ordering from here. Worth every single cent.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima kwaliteit, vlot bezorgd. dikke prima

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top sushi! perfect op tijd bezorgd, heerlijk van smaak en verpakt ik leuke doosjes :-)

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds ik Wabi Sabi heb ontdekt bestel ik nooit meer ergens anders. Geweldige kwaliteit sushi en een goed uitgebreid menu. Ik vind vooral de Wabi Sabi specials erg lekker! De bestellingen worden ook altijd precies op de aangegeven tijd bezorgd.

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het is altijd echt heerlijk, dit keer had ik de bestelling niet zo snel mogelijk maar een keer op tijd besteld via een aangegeven bezorgtijd. Ik had het idee dat het al wat langer lag. De rijst plakte meer dan ik gewend was en was ook veel steviger/compacter. Hopelijk de volgende keer wel weer beter, mijn vrienden zijn nog niet overtuigd van mijn wabisabi verslaving!

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always delicious, best pokebowl in the galaxy

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse sushi. Fijn dat er zoveel verschillende opties zijn en dat je ipv 8 ook 4 stuks kan bestellen. Zo kan je veel verschillende dingen bestellen! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel steeds vaker een Pokèbowl en sushi bij Wabi-Sabi. Altijd lekker en goeie service!

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor mijn gevoel de enige ècht verse sushi in Groningen die je kan laten bezorgen. Daarbij ook nog op tijd geleverd.

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en er wordt goed rekening gehouden met vegetariers

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi, voor een goede prijs. Levering kwam 20 minuten eerder dan aan gegeven. Voor ons prima, maar kan gezien worden als nadeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed rekening gehouden met de opmerking! We wouden unagi ipv tonijn. En zonder probleem geleverd. Bezorgtijd prima, goed verpakt en lekkere verse sushi. Aanrader, beter kan niet!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Sushi delivery. Goede prijs/kwaliteit. Aanbevolen.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste Sushi in de stad! Vers, goed gevuld, portie grootte is goed, gevarieerd en uitgebreid menu. En het belangrijkste, erg lekker! Voor hen die de reviews leest om te bestellen ja/nee....JA, Doen!

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Doet de slogan best in town echt eer aan. Altijd weer goede kwaliteit sushi. Vooral de Burning dragon en de spicy tuna sushi zijn aanraders

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, royaal gevuld, smaakvol. Aanrader!

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier vaker. Altijd goed! Bezorging duurt soms wat lang, maar was deze keer stipt op tijd. Grote voordeel vind ik dat je 4 stuks kunt bestellen i.p.v. 8. Zo kun je gevarieerder bestellen. Ik vind het toppertjes deze lui.

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten !

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi die op de aangegeven tijd werd bezorgd.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren iets vergeten, netjes later de vergeten sushi gebracht met extra stuks vanwege de fout! Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best delivery sushi in town!

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede deals op de website.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super vers en heerlijk!

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi die ik in Groningen heb laten bezorgen!!!

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi so far, vergeleken met de concurrentie! Heerlijk sushi, voor mooie prijs. De volgende bestelling is sowieso weer bij Wabi Sabi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Favoriet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overdadig. Maar de combinatie kaas en sushi vind ik geen succes.

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Super vers, super kwaliteit en hele goede prijs!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en het was weer heerlijk.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi in Groningen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers, zeker voor herhaling vatbaar

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg vers en niet duur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi! Wensen werden ook zonder problemen opgenomen en uitgevoerd. Bezorging precies op tijd!

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke poke bowls

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Beste Sushi van Groningen. Vers, alles erop en eraan, perfect!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere sushi. Vers, gevarieerd en goede prijs kwaliteit. Top!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en keurig op tijd bezorgd!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Snel gemaakt!

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte net als altijd weer perfect! Top service

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Super vers en lekker!! Zeer goede prijs voor deze kwaliteit. Kreeg ook nog 8 sushi’s gratis :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker en het was zeer snel bezorgd!!

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na kleine 30 min bezorgd, warm en de sushi was heerlijk.

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een woord: GEWELDIG! Prijs/kwaliteit is perfect, mooie sushi om naar te kijken, geen absurde prijsverhoging en er wordt elke keer weer snel bezorgd :) Zelfs een vriendelijke ‘reminder’ als je een tijdje niet besteld hebt. Beste van de stad!

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Goedkoop en superlekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige kwaliteit sushi! Ik vond vooral de wabisabi specials erg lekker.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Wabi-Sabi specials zijn echt een aanrader, vooral de crazy salmon en burning dragon zijn mijn favoriet. Ga zo door jongens :)

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! Warme gerechten nog warm en knapperig. Vriendelijke bezorger en tevens snel bezorgd. Kortom, onze vaste sushi plek gevonden!

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP! Heerlijke verse sushi, voordelig en snelle levering.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, bezorging op tijd. Goede prijs kwaliteit. Aardige mensen.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit! En op tijd!

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi, snel bezorgd. Top!!!

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke sushi en snel bezorgd. Helemaal tevreden!

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds nr 1 in Groningen!!

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is erg lekker. Houden goed rekening met wensen in de notities als allergie ed. Helaas hadden we 2 rollen die nog niet gesneden waren ?, dus die moesten we nog zelf snijden. De verhouding van gember en wasabi tegenover soya saus is niet helemaal juist. We houden super veel gember en wasabi over en hebben echt te weinig soyasaus , dat is erg jammer!

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super, zalm sushi en shasimi heerlijk vers

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel, vriendelijk, zeer goede kwaliteit voor die prijs!

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As the name suggests this is the best sushi in town! Keep up the great work. I will definitely order again and recommend wabi sabi to friends!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat de sushi heerlijk was zat er een stukje plastic in 1 van de sushi’s, helaas was mijn eetlust daarna weg :(. Dit is de eerste keer dat ons dit bij Wabisabi overkomt, de vorige keren was er niks mis.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heel positief geweest over Wabi sabi, ook veel goede recensies achtergelaten. Echter, gister was behoorlijk teleurstellend. Sushi heeeel klef, alle warme hapjes ook. Loempiatjes waren helemaal slap. Helaas, geen volgende keer bij Wabi sabi :(

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij meerdere besteld maar dit blijft de beste in Groningen en altijd netjes op tijd

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom SUUUUUUPERLEKKER!!

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede contact, lekkere sushi en goede bezorging. Wel had er meer sojasaus bij de hoeveelheid sushi die we bestelden gemogen.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling klopte helemaal, perfect op tijd bezorgd en super lekkere sushi! Besteld met een leuke korting. Wij zijn tevreden!

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Ontzettende lekkere sushi box en alles vers, dat proef je gewoon! Top.

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse sushi, heel erg lekker. Goede porties. Andere wensen ivm allergie ook geen probleem. Echt een aanrader

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, goed aangegeven bezorgtijd. Aanwinst voor Groningen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious as always!

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu 2x besteld en beide keren zeer tevreden. Via de mail updates over de bezorging en keurig op tijd. Maar vooral belangrijk: heerlijke sushi! Dikke aanrader!

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowl was heerlijk

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Top sushi, netjes op tijd klaar voor afhalen. Zeker de betere van Groningen!

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi die ik ooit heb besteld online bij een sushi-afhaal. Via e-mail werd je supergoed up to date gehouden over de bezorgtijd. Uiteindelijk was de bezorger ook nog eens 10 minuten eerder. Al met al top! Bestel zeker nog vaker!

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld bij Wabi Sabi. Wij eten zeer regelmatig sushi en kunnen bevestigen dat de kwaliteit en hoeveelheid prima in orde is hier. In het bijzonder waren de zalm sushi's en zalm sashimi heerlijk. Sushi's zijn iets aan de grote kant, mag iets minder rijst zodat nog meer in verhouding. Positieve kritiek. Ga zo door! Wij bestellen vaker.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker en precies op tijd bezorgd!!!

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Precies op tijd.

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al eens eerder sushi besteld, je proeft dat het vers is! De bezorging was wel weer later dan aangegeven, maar ik ben netjes gebeld met de mededeling dat het wat later is. Dit keer ook een poke bowl besteld, die zal ik zelf niet weer bestellen. De saus is heel erg scherp en de bak is dieper dan andere restaurants. Waardoor je veel meer rijst hebt en minder zalm/sojabonen etc. Betekent niet dat het niet goed was, alleen een smaak kwestie!

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk een sushiplek met verse ingrediënten en snelle levering!

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels de derde keer dat ik bestelde gisteren, nog steeds super tevreden! Deze keer de poke bowl (spicy tuna) geprobeerd en het smaakte heerlijk! Vind ook dat je een fatsoenlijke portie krijgt voor de prijs. Echt de beste sushi tent in de stad qua prijs/kwaliteit verhouding! De Burning Dragon Roll blijft mijn favoriet

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super sushi. Nam `t af en toe mee uit Emmen, (Konbu). Nu dichterbij, dus bestel ook vaker.

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en heerlijke sushi!

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great flavour and the Poke bowl is very filling! Also the delivery service kept me up to date which was very generous ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere verse sushi. De bezorgtijd valt heel erg mee. Ik ga zeker vaker bestellen bij wabisabi!!

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels al 4 keer besteld (oeps), echt de lekkerste uit Groningen. Super verse sushi, warme gerechtjes zijn super warm, echt top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere en verse sushi, je proeft de verse producten en dat het per bestelling vers gemaakt wordt, ook is de sushi goed gevulde. Snelle berzorging en zelf eerder dan gepland, ik heb mijn vaste sushi plek gevonden! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!! Snelle bezorging!

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, smaakte allemaal erg vers! Ga hier vast vaker sushi halen.

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Sushi ooit, tot nu toe.

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en mooi op tijd.

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De veggie box was heerlijk! Door de flinke kortingsactie was het ook nog eens heel goedkoop voor sushi. Ook was de bezorging op tijd:)

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Het arriveerde een half uur later dan het tijdstip waarvoor we het hadden besteld, maar dit werd netjes telefonisch gecommuniceerd. Het was het wachten waard. Zal er in de toekomst zeker weer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heel goed en vers, bestelling kwam precies op de aangegeven tijd. Hier kunnen de andere sushi bezorg diensten nog iets van leren.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi, al waren de stukjes nigiri wel wat klein. Maar verder zeer tevreden! Ik heb geen Facebook en wist dus niets van de actie die loopt waar elke 10e bestelling gratis is, dus het was een erg leuke verrassing!

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, de beste in Groningen! Tevens snelle bezorging.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Smaak was heerlijk, je proeft echt de versheid. Last minute de bestelling telefonisch gewijzigd wat geen enkel probleem was.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere sushi, ik proef zeker verschil vergeleken met de concurentie. Bezorger was volgens de aangegeven tijd. Wel jammer dat een “zo snel mogelijke” bezorging meer dan een uur duurt, maar zeker voor herhaling vatbaar.

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

The rice tasted good and also the ingredients. Keep up the service and I'll be a regular :)

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De specials besteld: beste sushi ever!

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijke verse sushi. Nu al mijn favoriet!

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was keurig op tijd, lekkerste sushi tot nu toe, alles erg vers zoals beloofd.

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers. Snel bezorgd en lekker!

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse kwaliteit, eindelijk genoeg vis tussen je rijst. Ik hoop dat ze dit volhouden!