Beoordelingen van Wabi Sabi Groningen

Recente recensies van Wabi Sabi Groningen

5 sterren na 104 reviews

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke poke bowls

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Beste Sushi van Groningen. Vers, alles erop en eraan, perfect!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere sushi. Vers, gevarieerd en goede prijs kwaliteit. Top!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en keurig op tijd bezorgd!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Snel gemaakt!

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte net als altijd weer perfect! Top service

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Super vers en lekker!! Zeer goede prijs voor deze kwaliteit. Kreeg ook nog 8 sushi’s gratis :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker en het was zeer snel bezorgd!!

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na kleine 30 min bezorgd, warm en de sushi was heerlijk.

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een woord: GEWELDIG! Prijs/kwaliteit is perfect, mooie sushi om naar te kijken, geen absurde prijsverhoging en er wordt elke keer weer snel bezorgd :) Zelfs een vriendelijke ‘reminder’ als je een tijdje niet besteld hebt. Beste van de stad!

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Goedkoop en superlekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige kwaliteit sushi! Ik vond vooral de wabisabi specials erg lekker.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Wabi-Sabi specials zijn echt een aanrader, vooral de crazy salmon en burning dragon zijn mijn favoriet. Ga zo door jongens :)

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! Warme gerechten nog warm en knapperig. Vriendelijke bezorger en tevens snel bezorgd. Kortom, onze vaste sushi plek gevonden!

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP! Heerlijke verse sushi, voordelig en snelle levering.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, bezorging op tijd. Goede prijs kwaliteit. Aardige mensen.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit! En op tijd!

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi, snel bezorgd. Top!!!

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke sushi en snel bezorgd. Helemaal tevreden!

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds nr 1 in Groningen!!

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is erg lekker. Houden goed rekening met wensen in de notities als allergie ed. Helaas hadden we 2 rollen die nog niet gesneden waren 🤔, dus die moesten we nog zelf snijden. De verhouding van gember en wasabi tegenover soya saus is niet helemaal juist. We houden super veel gember en wasabi over en hebben echt te weinig soyasaus , dat is erg jammer!

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super, zalm sushi en shasimi heerlijk vers

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel, vriendelijk, zeer goede kwaliteit voor die prijs!

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As the name suggests this is the best sushi in town! Keep up the great work. I will definitely order again and recommend wabi sabi to friends!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat de sushi heerlijk was zat er een stukje plastic in 1 van de sushi’s, helaas was mijn eetlust daarna weg :(. Dit is de eerste keer dat ons dit bij Wabisabi overkomt, de vorige keren was er niks mis.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heel positief geweest over Wabi sabi, ook veel goede recensies achtergelaten. Echter, gister was behoorlijk teleurstellend. Sushi heeeel klef, alle warme hapjes ook. Loempiatjes waren helemaal slap. Helaas, geen volgende keer bij Wabi sabi :(

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij meerdere besteld maar dit blijft de beste in Groningen en altijd netjes op tijd

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom SUUUUUUPERLEKKER!!

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede contact, lekkere sushi en goede bezorging. Wel had er meer sojasaus bij de hoeveelheid sushi die we bestelden gemogen.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling klopte helemaal, perfect op tijd bezorgd en super lekkere sushi! Besteld met een leuke korting. Wij zijn tevreden!

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Ontzettende lekkere sushi box en alles vers, dat proef je gewoon! Top.

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse sushi, heel erg lekker. Goede porties. Andere wensen ivm allergie ook geen probleem. Echt een aanrader

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, goed aangegeven bezorgtijd. Aanwinst voor Groningen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious as always!

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu 2x besteld en beide keren zeer tevreden. Via de mail updates over de bezorging en keurig op tijd. Maar vooral belangrijk: heerlijke sushi! Dikke aanrader!

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowl was heerlijk

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Top sushi, netjes op tijd klaar voor afhalen. Zeker de betere van Groningen!

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi die ik ooit heb besteld online bij een sushi-afhaal. Via e-mail werd je supergoed up to date gehouden over de bezorgtijd. Uiteindelijk was de bezorger ook nog eens 10 minuten eerder. Al met al top! Bestel zeker nog vaker!

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld bij Wabi Sabi. Wij eten zeer regelmatig sushi en kunnen bevestigen dat de kwaliteit en hoeveelheid prima in orde is hier. In het bijzonder waren de zalm sushi's en zalm sashimi heerlijk. Sushi's zijn iets aan de grote kant, mag iets minder rijst zodat nog meer in verhouding. Positieve kritiek. Ga zo door! Wij bestellen vaker.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker en precies op tijd bezorgd!!!

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Precies op tijd.

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al eens eerder sushi besteld, je proeft dat het vers is! De bezorging was wel weer later dan aangegeven, maar ik ben netjes gebeld met de mededeling dat het wat later is. Dit keer ook een poke bowl besteld, die zal ik zelf niet weer bestellen. De saus is heel erg scherp en de bak is dieper dan andere restaurants. Waardoor je veel meer rijst hebt en minder zalm/sojabonen etc. Betekent niet dat het niet goed was, alleen een smaak kwestie!

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk een sushiplek met verse ingrediënten en snelle levering!

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels de derde keer dat ik bestelde gisteren, nog steeds super tevreden! Deze keer de poke bowl (spicy tuna) geprobeerd en het smaakte heerlijk! Vind ook dat je een fatsoenlijke portie krijgt voor de prijs. Echt de beste sushi tent in de stad qua prijs/kwaliteit verhouding! De Burning Dragon Roll blijft mijn favoriet

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super sushi. Nam `t af en toe mee uit Emmen, (Konbu). Nu dichterbij, dus bestel ook vaker.

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en heerlijke sushi!

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great flavour and the Poke bowl is very filling! Also the delivery service kept me up to date which was very generous ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere verse sushi. De bezorgtijd valt heel erg mee. Ik ga zeker vaker bestellen bij wabisabi!!

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels al 4 keer besteld (oeps), echt de lekkerste uit Groningen. Super verse sushi, warme gerechtjes zijn super warm, echt top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere en verse sushi, je proeft de verse producten en dat het per bestelling vers gemaakt wordt, ook is de sushi goed gevulde. Snelle berzorging en zelf eerder dan gepland, ik heb mijn vaste sushi plek gevonden! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!! Snelle bezorging!

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, smaakte allemaal erg vers! Ga hier vast vaker sushi halen.

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Sushi ooit, tot nu toe.

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en mooi op tijd.

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De veggie box was heerlijk! Door de flinke kortingsactie was het ook nog eens heel goedkoop voor sushi. Ook was de bezorging op tijd:)

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Het arriveerde een half uur later dan het tijdstip waarvoor we het hadden besteld, maar dit werd netjes telefonisch gecommuniceerd. Het was het wachten waard. Zal er in de toekomst zeker weer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heel goed en vers, bestelling kwam precies op de aangegeven tijd. Hier kunnen de andere sushi bezorg diensten nog iets van leren.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi, al waren de stukjes nigiri wel wat klein. Maar verder zeer tevreden! Ik heb geen Facebook en wist dus niets van de actie die loopt waar elke 10e bestelling gratis is, dus het was een erg leuke verrassing!

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, de beste in Groningen! Tevens snelle bezorging.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Smaak was heerlijk, je proeft echt de versheid. Last minute de bestelling telefonisch gewijzigd wat geen enkel probleem was.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere sushi, ik proef zeker verschil vergeleken met de concurentie. Bezorger was volgens de aangegeven tijd. Wel jammer dat een “zo snel mogelijke” bezorging meer dan een uur duurt, maar zeker voor herhaling vatbaar.

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

The rice tasted good and also the ingredients. Keep up the service and I'll be a regular :)

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De specials besteld: beste sushi ever!

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijke verse sushi. Nu al mijn favoriet!

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was keurig op tijd, lekkerste sushi tot nu toe, alles erg vers zoals beloofd.

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers. Snel bezorgd en lekker!

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse kwaliteit, eindelijk genoeg vis tussen je rijst. Ik hoop dat ze dit volhouden!