Beoordelingen van Wabi Sabi Groningen

Recente recensies van Wabi Sabi Groningen

5 sterren na 211 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De meest verrukkelijke sushi altijd stipt op tijd geleverd

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere sushi en prima op tijd geleverd

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Van tevoren besteld. Op afgesproken tijdstip bijna klaar. De sushi rijst was perfect, niet te ver doorgekookt zoals zo vaak tegenwoordig. Alles heerlijk vers en ook genoeg soya, wasabi en gember. Dit is wel het toppertje in het Noorden op sushi gebied!

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fav sushi om thuis te bezorgen. Altijd lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekkere sushi!! Altijd even vers en snel bezorgd! Echt een aanrader!! Veel voor weinig

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker! Maar hoeveelheid sojasaus was erg gering, had in de opmerking gezet (en uit bestelling blijkt) dat we met z’n drieen waren. Toch maar een kleine portie gekregen. Jammer.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer heerlijk, beste sushi in town!

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, verse sushi en snel bezorgd. Top!

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Je bent snel geneigd om te kiezen voor een standaard box, maar de specials (Flaming Tuna, Burning Dragon) zijn fantastisch. Lekkerste sushi van Groningen.

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd uitstekend!

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt goede prijs kwaliteit verhouding!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, super prijs/kwaliteit verhouding!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele vriendelijke, jonge bezorger. Erg vrolijk! Duurde niet te lang, op zondagavond. Smaak is op zich wel goed maar de sushi is enorm vullend. Heb het idee dat er veel smaakversterkers in zitten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

PERFECTE SUSHI! Geflambeerde zalm met kaas zekere aanrader. Alleen de was de hoeveelheid soja die kregen weinig gezien het aantal sushi.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi die er is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazing as always!

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle service!! Heerlijke sushi's!! Had alleen de yakatori spiezen besteld maar die waren helaas iets te veel besprenkeld met dat chilipoeder waardoor het echt te heet werd, wel jammer want had ze niet pittig verwacht en de marinade is wel heeel lekker namelijk! Dus miss toch geen chilipoeder? Of minder erop doen? Voor de rest echt superlekker allemaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Goede service en lekker klaargemaakt!!

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi!! Duurde wel lang voordat het kwam. Ik werd hierover heel vriendelijk gebeld en de bezorger zei ook nog een keer sorry, dus dan vind ik het niet erg :)

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zeer lekker! Ik heb wel meer dan een uur moeten wachten. Maar verder erg goed!

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Niks op aan te merken. Bezorging was ook op de afgesproken tijd. Alles oke. Graag tot een volgende keer.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst eten besteld bij wabi sabi en het was heerlijk!!

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, erg vriendelijk personeel. Wilde een Vega Pokebowl, en dat was geen enkel probleem.

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en keurig op tijd

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer besteld en weer was het top! Lekker vers, goede hoeveelheden vis en prima op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er binnen de aangegeven tijd en de sushi was erg lekker! Eerste keer bij wabi sabi maar ga hier zeker vaker bestellen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!! Duidelijke indicatie levering en altijd snel en op tijd geleverd. Sushi goed ingepakt en heerlijke volle snaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!! Snel, klantvriendelijk en lekkerrr

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Per ongeluk bij wabi sabi terecht gekomen en wat ben ik daar blij mee: ze zijn echt de best in town! Vers en fantastische smaken, ik ben fan.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Ruim op tijd klaar, goed verpakt en vooral heerlijke sushi. De rijst was goed op smaak en niet droog, en er werd niet (zoals je veel ziet) bezuinigd op de hoeveelheid vis. Top!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drie keer is scheepsrecht, ik denk dat ik Wabi Sabi als de beste sushi van Groningen beschouw. Smaakt vers en niks negatiefs over op aan te merken. Vonden het niet erg om de bestelling wat aan te passen bij het niet lusten van een ingredient, erg fijn.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Je kan proeven dat het vers is. Inderdaad de beste in Groningen die ik tot nu toe heb gehad. Bestelling ook super snel bezorgd door een vriendelijke bezorger. Helemaal overtuigd, zal zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en op de afgesproken tijd bezorgd!

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en bezorging. Niet goedkoop, maar de kwaliteit is er ook naar. Iedereen heeft er heerlijk van zitten smullen.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische Sushi...beste van Groningen. Op afgesproken tijd bezorgd. En op aanvraag de vegetarische sushi apart in een box.

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Heel goede prijs-kwaliteit.

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer bij de Wabi Sabi, net zo lekker als de eerste keer! Smaakte erg vers. Enige opmerking is dat de sushi met paling wat te vochtig was, maar de rest was allemaal perfect.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi die ik in een lange tijd heb gehad! En ook nog eens binnen een halfuur bezorgd op een zondag. Absoluut mijn nieuwe favoriet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Verse toppings, rijst goed op smaak, goede porties en vaak binnen 3 kwartier bezorgd. Bij bestelling boven 18,50 een gratis sushi rol van 8 stuks! Aanrader. Tip: rijst onder de sake mag wel iets minder zodat de zalm nog meer tot zijn recht komt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed. Zo als ze ook zeggen: the best in town!.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Goeie acties ook op de website

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in Groningen! Altijd vers en snelle bezorging.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden!

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en snelle bezorging

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

You will not regret ordering from here. Worth every single cent.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima kwaliteit, vlot bezorgd. dikke prima

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top sushi! perfect op tijd bezorgd, heerlijk van smaak en verpakt ik leuke doosjes :-)

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds ik Wabi Sabi heb ontdekt bestel ik nooit meer ergens anders. Geweldige kwaliteit sushi en een goed uitgebreid menu. Ik vind vooral de Wabi Sabi specials erg lekker! De bestellingen worden ook altijd precies op de aangegeven tijd bezorgd.

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het is altijd echt heerlijk, dit keer had ik de bestelling niet zo snel mogelijk maar een keer op tijd besteld via een aangegeven bezorgtijd. Ik had het idee dat het al wat langer lag. De rijst plakte meer dan ik gewend was en was ook veel steviger/compacter. Hopelijk de volgende keer wel weer beter, mijn vrienden zijn nog niet overtuigd van mijn wabisabi verslaving!

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always delicious, best pokebowl in the galaxy

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse sushi. Fijn dat er zoveel verschillende opties zijn en dat je ipv 8 ook 4 stuks kan bestellen. Zo kan je veel verschillende dingen bestellen! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel steeds vaker een Pokèbowl en sushi bij Wabi-Sabi. Altijd lekker en goeie service!

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor mijn gevoel de enige ècht verse sushi in Groningen die je kan laten bezorgen. Daarbij ook nog op tijd geleverd.

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en er wordt goed rekening gehouden met vegetariers

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi, voor een goede prijs. Levering kwam 20 minuten eerder dan aan gegeven. Voor ons prima, maar kan gezien worden als nadeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed rekening gehouden met de opmerking! We wouden unagi ipv tonijn. En zonder probleem geleverd. Bezorgtijd prima, goed verpakt en lekkere verse sushi. Aanrader, beter kan niet!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Sushi delivery. Goede prijs/kwaliteit. Aanbevolen.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste Sushi in de stad! Vers, goed gevuld, portie grootte is goed, gevarieerd en uitgebreid menu. En het belangrijkste, erg lekker! Voor hen die de reviews leest om te bestellen ja/nee....JA, Doen!

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Doet de slogan best in town echt eer aan. Altijd weer goede kwaliteit sushi. Vooral de Burning dragon en de spicy tuna sushi zijn aanraders

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, royaal gevuld, smaakvol. Aanrader!

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier vaker. Altijd goed! Bezorging duurt soms wat lang, maar was deze keer stipt op tijd. Grote voordeel vind ik dat je 4 stuks kunt bestellen i.p.v. 8. Zo kun je gevarieerder bestellen. Ik vind het toppertjes deze lui.

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten !

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi die op de aangegeven tijd werd bezorgd.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren iets vergeten, netjes later de vergeten sushi gebracht met extra stuks vanwege de fout! Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best delivery sushi in town!

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede deals op de website.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super vers en heerlijk!

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi die ik in Groningen heb laten bezorgen!!!

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi so far, vergeleken met de concurrentie! Heerlijk sushi, voor mooie prijs. De volgende bestelling is sowieso weer bij Wabi Sabi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Favoriet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overdadig. Maar de combinatie kaas en sushi vind ik geen succes.

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Super vers, super kwaliteit en hele goede prijs!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en het was weer heerlijk.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi in Groningen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers, zeker voor herhaling vatbaar

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg vers en niet duur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi! Wensen werden ook zonder problemen opgenomen en uitgevoerd. Bezorging precies op tijd!

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke poke bowls

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Beste Sushi van Groningen. Vers, alles erop en eraan, perfect!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere sushi. Vers, gevarieerd en goede prijs kwaliteit. Top!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en keurig op tijd bezorgd!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Snel gemaakt!

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte net als altijd weer perfect! Top service

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Super vers en lekker!! Zeer goede prijs voor deze kwaliteit. Kreeg ook nog 8 sushi’s gratis :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker en het was zeer snel bezorgd!!

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na kleine 30 min bezorgd, warm en de sushi was heerlijk.

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een woord: GEWELDIG! Prijs/kwaliteit is perfect, mooie sushi om naar te kijken, geen absurde prijsverhoging en er wordt elke keer weer snel bezorgd :) Zelfs een vriendelijke ‘reminder’ als je een tijdje niet besteld hebt. Beste van de stad!

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Goedkoop en superlekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige kwaliteit sushi! Ik vond vooral de wabisabi specials erg lekker.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Wabi-Sabi specials zijn echt een aanrader, vooral de crazy salmon en burning dragon zijn mijn favoriet. Ga zo door jongens :)

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! Warme gerechten nog warm en knapperig. Vriendelijke bezorger en tevens snel bezorgd. Kortom, onze vaste sushi plek gevonden!

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP! Heerlijke verse sushi, voordelig en snelle levering.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, bezorging op tijd. Goede prijs kwaliteit. Aardige mensen.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit! En op tijd!

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi, snel bezorgd. Top!!!

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke sushi en snel bezorgd. Helemaal tevreden!

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds nr 1 in Groningen!!

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is erg lekker. Houden goed rekening met wensen in de notities als allergie ed. Helaas hadden we 2 rollen die nog niet gesneden waren ?, dus die moesten we nog zelf snijden. De verhouding van gember en wasabi tegenover soya saus is niet helemaal juist. We houden super veel gember en wasabi over en hebben echt te weinig soyasaus , dat is erg jammer!

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super, zalm sushi en shasimi heerlijk vers

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel, vriendelijk, zeer goede kwaliteit voor die prijs!

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As the name suggests this is the best sushi in town! Keep up the great work. I will definitely order again and recommend wabi sabi to friends!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat de sushi heerlijk was zat er een stukje plastic in 1 van de sushi’s, helaas was mijn eetlust daarna weg :(. Dit is de eerste keer dat ons dit bij Wabisabi overkomt, de vorige keren was er niks mis.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heel positief geweest over Wabi sabi, ook veel goede recensies achtergelaten. Echter, gister was behoorlijk teleurstellend. Sushi heeeel klef, alle warme hapjes ook. Loempiatjes waren helemaal slap. Helaas, geen volgende keer bij Wabi sabi :(

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij meerdere besteld maar dit blijft de beste in Groningen en altijd netjes op tijd

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom SUUUUUUPERLEKKER!!

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede contact, lekkere sushi en goede bezorging. Wel had er meer sojasaus bij de hoeveelheid sushi die we bestelden gemogen.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling klopte helemaal, perfect op tijd bezorgd en super lekkere sushi! Besteld met een leuke korting. Wij zijn tevreden!

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Ontzettende lekkere sushi box en alles vers, dat proef je gewoon! Top.

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse sushi, heel erg lekker. Goede porties. Andere wensen ivm allergie ook geen probleem. Echt een aanrader

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, goed aangegeven bezorgtijd. Aanwinst voor Groningen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious as always!

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu 2x besteld en beide keren zeer tevreden. Via de mail updates over de bezorging en keurig op tijd. Maar vooral belangrijk: heerlijke sushi! Dikke aanrader!

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowl was heerlijk

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Top sushi, netjes op tijd klaar voor afhalen. Zeker de betere van Groningen!

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi die ik ooit heb besteld online bij een sushi-afhaal. Via e-mail werd je supergoed up to date gehouden over de bezorgtijd. Uiteindelijk was de bezorger ook nog eens 10 minuten eerder. Al met al top! Bestel zeker nog vaker!

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld bij Wabi Sabi. Wij eten zeer regelmatig sushi en kunnen bevestigen dat de kwaliteit en hoeveelheid prima in orde is hier. In het bijzonder waren de zalm sushi's en zalm sashimi heerlijk. Sushi's zijn iets aan de grote kant, mag iets minder rijst zodat nog meer in verhouding. Positieve kritiek. Ga zo door! Wij bestellen vaker.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker en precies op tijd bezorgd!!!

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Precies op tijd.

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al eens eerder sushi besteld, je proeft dat het vers is! De bezorging was wel weer later dan aangegeven, maar ik ben netjes gebeld met de mededeling dat het wat later is. Dit keer ook een poke bowl besteld, die zal ik zelf niet weer bestellen. De saus is heel erg scherp en de bak is dieper dan andere restaurants. Waardoor je veel meer rijst hebt en minder zalm/sojabonen etc. Betekent niet dat het niet goed was, alleen een smaak kwestie!

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk een sushiplek met verse ingrediënten en snelle levering!

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels de derde keer dat ik bestelde gisteren, nog steeds super tevreden! Deze keer de poke bowl (spicy tuna) geprobeerd en het smaakte heerlijk! Vind ook dat je een fatsoenlijke portie krijgt voor de prijs. Echt de beste sushi tent in de stad qua prijs/kwaliteit verhouding! De Burning Dragon Roll blijft mijn favoriet

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super sushi. Nam `t af en toe mee uit Emmen, (Konbu). Nu dichterbij, dus bestel ook vaker.

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en heerlijke sushi!

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great flavour and the Poke bowl is very filling! Also the delivery service kept me up to date which was very generous ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere verse sushi. De bezorgtijd valt heel erg mee. Ik ga zeker vaker bestellen bij wabisabi!!

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels al 4 keer besteld (oeps), echt de lekkerste uit Groningen. Super verse sushi, warme gerechtjes zijn super warm, echt top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere en verse sushi, je proeft de verse producten en dat het per bestelling vers gemaakt wordt, ook is de sushi goed gevulde. Snelle berzorging en zelf eerder dan gepland, ik heb mijn vaste sushi plek gevonden! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!! Snelle bezorging!

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, smaakte allemaal erg vers! Ga hier vast vaker sushi halen.

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Sushi ooit, tot nu toe.

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en mooi op tijd.

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De veggie box was heerlijk! Door de flinke kortingsactie was het ook nog eens heel goedkoop voor sushi. Ook was de bezorging op tijd:)

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Het arriveerde een half uur later dan het tijdstip waarvoor we het hadden besteld, maar dit werd netjes telefonisch gecommuniceerd. Het was het wachten waard. Zal er in de toekomst zeker weer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heel goed en vers, bestelling kwam precies op de aangegeven tijd. Hier kunnen de andere sushi bezorg diensten nog iets van leren.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi, al waren de stukjes nigiri wel wat klein. Maar verder zeer tevreden! Ik heb geen Facebook en wist dus niets van de actie die loopt waar elke 10e bestelling gratis is, dus het was een erg leuke verrassing!

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, de beste in Groningen! Tevens snelle bezorging.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Smaak was heerlijk, je proeft echt de versheid. Last minute de bestelling telefonisch gewijzigd wat geen enkel probleem was.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere sushi, ik proef zeker verschil vergeleken met de concurentie. Bezorger was volgens de aangegeven tijd. Wel jammer dat een “zo snel mogelijke” bezorging meer dan een uur duurt, maar zeker voor herhaling vatbaar.

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

The rice tasted good and also the ingredients. Keep up the service and I'll be a regular :)

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De specials besteld: beste sushi ever!

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijke verse sushi. Nu al mijn favoriet!

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was keurig op tijd, lekkerste sushi tot nu toe, alles erg vers zoals beloofd.

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers. Snel bezorgd en lekker!

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse kwaliteit, eindelijk genoeg vis tussen je rijst. Ik hoop dat ze dit volhouden!